Follow us

Η Δωροθέα Μερκούρη topless στην παραλία

Η Δωροθέα Μερκούρη έκανε τον απολογισμό της.

MissBloom TEAM
Δωροθέα Μερκούρη NDP Photo Agency

Η Δωροθέα Μερκούρη πέρασε τις περισσότερες ημέρες των διακοπών της μαζί με τις κόρες της, κάτι που απόλαυσε η ίδια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βιώνει την απόλυτη χαρά | Η ανάρτησή της

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, οι κόρες της, Γαία και Ηλέκτρα της έκαναν ταξίδι έκπληξη, αφού βρέθηκαν οι τρεις τους στην Τήνο για τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού. "Είμαι τόσο τυχερή, τα κορίτσια μου με πήραν σε διακοπές έκπληξη στο μεγαλοπρεπές νησί της Τήνου, έπρεπε να με περιμένουν ταΐζοντας γάτες σε κάθε γωνιά. Μερικές φορές πρέπει να ακολουθήσεις τα παιδιά. Τα κορίτσια μου είναι τόσο υπέροχα, είμαι μια τυχερή μαμά", έγραψε σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της η Δωροθέα Μερκούρη.

Το απόγευμα της Τετάρτης μοιράστηκε μία φωτογραφία από τις διακοπές της και τη βλέπουμε να ποζάρει topless στην παραλία.

"Ένα καλοκαίρι όπου σκέφτηκα πολλά πράγματα γιατί δεν είδα τόσο κόσμο. Και μετά σκέφτηκα πόσα καλοκαίρια πέρασα, όμορφα, γεμάτα ποίηση. Και θεωρούσα τον εαυτό μου τυχερό, γιατί τα είχα. Πού σκέφτηκα πόσοι άνθρωποι δεν έχουν περάσει ούτε ένα από τα καλοκαίρια μου. Παραμένουμε οι πιο τυχεροί, αλλά δεν ισχύει για όλους. Ξυπνάω και σκέφτομαι δυνατά και απλά λέω ευχαριστώ", ήταν το νέο μήνυμα κάτω από τη φωτογραφία της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ