Follow us

Το (πολύ) νεανικό στιλ του Brad Pitt γίνεται θέμα συζήτησης - Στο Big Apple με τη σύντροφό του

MissBloom TEAM
pitt

Σε νέα εξόρμηση για δύο εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Brad Pitt και την Ines De Ramon σε βόλτα τους στη Νέα Υόρκη, χθες, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου. Ο χολιγουντιανός σταρ κρατούσε από το χέρι την 34χρονη σύντροφό του, φαινόταν ευδιάθετος και χαμογελαστός ενώ αντικείμενο συζήτησης προκάλεσε για ακόμα μία φορά το πολύ νεανικό λουκ του.

Ο 60χρονος χολιγουντιανός σταρ επέλεξε να φορέσει ένα παντελόνι πιε ντε πουλ ασπρόμαρο καρό παντελόνι, το συγκεκριμένο print είναι η νέα στιλιστική εμμονή του, που συνδύασε με ένα λευκό φούτερ και ένα λευκό bucket καπέλο, αγαπημένου βρετανικού brand. Η σύντροφός του που κατά πολλούς έχει εντυπωσιακή ομοιότητα με την Amal Clooney, τη σύζυγο του κολλητού του φίλου, George Clooney, επέλεξε ένα total crem σύνολο.

Και η νέα του εμφάνιση σχολιάστηκε αρκετά καθώς ο Brad Pitt σύμφωνα με τους θαυμαστές του, φαίνεται να έχει να βρει το απόλυτο στιλ που του ταιριάζει τα τελευταία χρόνια. Δεν λείπουν όμως και τα πικρόχολα σχόλια που τονίζουν ότι έχει υιοθετήσει αυτό το τόσο νεανικό look για να είναι πιο κοντά, όσον αφορά την εικόνα του, στη σύντροφό του.

Το (πολύ) νεανικό στιλ του Brad Pitt γίνεται θέμα συζήτησης - Στο Big Apple με τη σύντροφό του
Splash news/ Ideal images

PITT
Splash news/ Ideal images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ