Follow us

Λευτέρης Χαρίτος | Στη Μάνη για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της "Μάγισσας"

Οι αναρτήσεις στο Instagram.

MissBloom TEAM
Λευτέρης Χαρίτος Instagram

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τις πρεμιέρες των τηλεοπτικών προγραμμάτων. Ανάμεσά τους πολλά νέα προγράμματα αλλά και αρκετά που επιστρέφουν ανανεωμένα από προηγούμενες σεζόν. Ένα από αυτά, είναι και ο δεύτερος κύκλος της πετυχημένης σειράς "Η Μάγισσα”.

Η σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες την προηγούμενη σεζόν, επιστρέφει με νέους πρωταγωνιστές και ολοκαίνουρια ιστορία. Η Έλλη Τρίγγου, η οποία στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν πεθαίνει, επιστρέφει αυτή τη φορά για να καθοδηγήσει τον δισέγγονό της. Θα τη δούμε δηλαδή στα πρώτα μόνο επεισόδια της σεζόν.

Η βασική πρωταγωνίστρια της "Μάγισσας - Φλεγόμενη καρδιά" αναμένεται να είναι η Μαρία Κίτσου, ενώ τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό, στην όμορφη Μάνη. Εκεί φυσικά βρίσκεται και ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, ο οποίος έκανε μία σειρά από αναρτήσεις στο Instagram.

Eκτός από τη Μαρία Κίτσου, σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Μελέτη Ηλία, τη Γιούλικα Σκαφιδά, τον Γιώργο Παπαγεωργίου και την Έλενα Σαλαμπάση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ