Follow us

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου | Η γνωριμία, ο έρωτας και ο εκκεντρικός γάμος τους

Η προσωπική ζωή του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου έχει βρεθεί στο προσκήνιο μετά το unfollow.

MissBloom TEAM
Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου NDP

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου ήταν ζευγάρι για πάνω από 18 χρόνια και ξαφνιάζοντας όλους αποφάσισαν να παντρευτούν, μιας και τόσα χρόνια δεν είχαν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Νίκος Κουρής | Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με την Έλενα Τοπαλίδου και την έκανε unfollow στο Instagram

Όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός διέγραψε όλες τις αναρτήσεις που είχε με τη σύζυγό του, ενώ την έκανε και unfollow στο Instagram. Οι δυο τους έχουν αρκετούς μήνες να κάνουν κοινή εμφάνιση, με τον ηθοποιό να δίνει το "παρών” τον περασμένο Ιούλιο στο Ηρώδειο μόνο με τον γιο τους, Πέτρο.

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου | Η γνωριμία, ο έρωτας και ο εκκεντρικός γάμος τους

Τον Ιούνιο του 2023 ο ηθοποιός είχε δηλώσει στο "Στούντιο 4” ότι: "Ο βασικός πυρήνας που ενώνει δύο ανθρώπους δεν έχει αλλάξει, είναι ακριβώς το ίδιο. Είμαστε 18 χρόνια μαζί και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αν δεν υπήρχε αυτό, δεν θα το συζητούσαμε. Έχω αυτή την ευαισθησία και προς τον εαυτό μου και προς τους άλλους να καταλαβαίνω αυτό το κομμάτι που δεν αλλάζει. Αν κάποιος δεν έχει καλή ψυχή, αν κάποιος είναι ένας άνθρωπος που κοιτάει το συμφέρον του, το οποίο εγώ το θεωρώ απαράδεκτο. Μου είναι εξαιρετικά αντιπαθητικό να συναντάω τέτοιους ανθρώπους. Ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά δεν είμαι καθόλου έτσι".

Τον ίδιο μήνα, η Έλενα Τοπαλίδου είχε μιλήσει στο "Mega Καλημέρα”: "Ο Νίκος Κουρής μου είχε δώσει ένα δαχτυλίδι κάποια στιγμή. Στην αρχή δεν μας έκαιγε τόσο. Με κόσμο δεν το θέλαμε τόσο. Μπορεί να πάμε σε μία εκκλησία καμία μέρα. Υπάρχει πολύ μεγάλη αγάπη, νοιάξιμο, έρωτας. Υπάρχουν όλα αυτά που μπορούν να οδηγήσουν σε γάμο. Αλλά δεν νομίζω ότι δεν είμαστε παντρεμένοι, εμείς έτσι νιώθουμε".

Επιπλέον, η ίδια είχε αποκαλύψει ότι έχασε ένα μωρό στον πέμπτο μήνα της κύησης. "Έχασα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης το παιδί, ήταν μία κύηση που δεν πέτυχε. Ήταν έντονο γιατί ήταν και στα γενέθλια του γιου μας. Και οι δυο είμαστε με τον τρόπο μας πολύ δεμένοι με τον γιο μας" είχε πει.

Λίγους μήνες μετά, μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη, ο Νίκος Κουρής αναφέρθηκε στην απόφαση τους να παντρευτούν μετά από τόσα χρόνια. "Αυτό έγινε, επειδή ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε πως τώρα έχει νόημα να το κάνουμε, γιατί τώρα μπορούμε να το κάνουμε με έναν τρόπο που μας ευχαριστεί και τους δύο. Έχουμε πολλά ζευγάρια φίλων που δεν καταλαβαίνουν πώς είμαστε ερωτευμένοι ακόμα. Νομίζω πως εμείς δεν είμαστε άνθρωποι που θέλουν να δέσουν τον γάιδαρό τους. Θέλουμε να το γιορτάσουμε σαν να είναι μια επανέναρξη. Τους ξαφνιάσαμε όλους, αλλά πιο πολύ ξαφνιάσαμε το παιδί μας, τον Πέτρο. Όταν το άκουσε, δεν το περίμενε, αλλά η χαρά που πήρε είναι η μεγάλη ευτυχία. Γιατί τότε, καταλάβαμε πως για τον Πέτρο σημαίνει κάτι. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και για αυτό, το ότι είναι μεγάλος και θα το ζήσει. Ο Πέτρος θα φέρει την Έλενα στην εκκλησία. Η Έλενα είναι ένα πλάσμα τόσο ανοιχτό και με χιούμορ" είχε πει ο ίδιος.

Ο γάμος του ζευγαριού τον Δεκέμβριο του 2023 είχε συζητηθεί αρκετά, μιας και η γνωστή χορεύτρια αποφάσισε να κάνει μία πιρουέτα μέσα στην εκκλησία. "Από τη στιγμή που ανακοινώσαμε τον γάμο μας, μέχρι και αυτό το στιγμιότυπο που είδατε, έχουμε ακούσει πάρα πολλά πράγματα. Επειδή έχω πολύ μεγάλη εμπειρία σε αυτά και το λέω στην Έλενα συνεχώς… Εκείνη το έκανε, επειδή η Έλενα είναι η Έλενα. Το έκανε με χαρά, ούτε ήθελε να προσβάλει κανέναν, ούτε θεωρώ ότι πρόσβαλε κανέναν. Είναι πολύ προσωπικό πράγμα, δεν προσβάλλεις, ούτε έκανε κάτι κακό. Βεβαίως μπορεί κανείς να σκεφτεί ό,τι θέλει… Εγώ σκέφτομαι ποια είναι η ανάγκη σου, όταν κάτι σε προσβάλλει να βγεις να πεις ότι σε προσβάλλει. Αυτό είναι το θέμα μου. Αν κάτι σε προσβάλλει γιατί το λες. Η Έλενα έκανε κάτι, όχι επειδή είναι χορεύτρια αλλά είναι ένα παιδί και ήταν τόσο χαρούμενη και αστεία, κοιτούσε την εκκλησία σαν να έβλεπε τον κόσμο πρώτη φορά. Ήταν κάτι σαν κοσμογονία σαν την Έλενα" είχε δηλώσει ο ηθοποιός τον Ιανουάριο στο "Πάμε Δανάη”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ