Follow us

Μαριάννα Λάτση | Λαμπερή στο πάρτι της Panik

Σε λίγους μήνες ετοιμάζεται να αποκτήσει και το νέο εγγονάκι της, καθώς η κόρη της, Εριέττα και ο Βύρωνας Βασιλειάδης αναμένεται να γίνουν και πάλι γονείς

MissBloom TEAM
Μαριάννα Λάτση NDP

H Mαριάννα Λάτση έδωσε το παρών στο ετήσιο πάρτι της δισκογραφικής εταιρίας Panik στο Island Riviera το βράδυ της Τρίτης, 10 Σεπτεμβρίου. Για την περίσταση, η Μαριάννα Λάτση επέλεξε μία μαύρη δημιουργία με ιδιαίτερα κεντήματα στο χρώμα του γαλάζιου και του πράσινου και σε σχήμα ματιού.

Το συγκεκριμένο μοτίβο είναι ένα πολύ αγαπημένο της και το φορά σχεδόν πάντα στα κοσμήματά της. Στον φωτογραφικό φακό πόζαρε μαζί με τον γιο της, Πάρι Κασιδόκωστα, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Αντώνη Ρέμο.

Η Μαριάννα Λάτση θεωρεί τη γυμναστική αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της και έτσι διατηρεί το καλογυμνασμένο σώμα της που ανέδειξε με την πρόσφατη στιλιστική της επιλογή. Σε λίγους μήνες ετοιμάζεται να αποκτήσει και το νέο εγγονάκι της, καθώς η κόρη της, Εριέττα και ο Βύρωνας Βασιλειάδης αναμένεται να γίνουν και πάλι γονείς, μετά την απόκτηση του Νίκου τους, που τον Μάρτιο θα γιορτάσει τα 2α γενέθλιά του.

Μαριάννα Λάτση | Λαμπερή στο πάρτι της PanikΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ