Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης παντού μαζί | Ξεκίνησαν pilates

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις μετά το χωρισμό τους.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης υπήρξαν από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και μπορεί οι δυο τους να έχουν χωρίσει, όμως διατηρούν άριστες σχέσεις, έχοντας σαν προτεραιότητα τον γιο τους.

Νίκος Κουρής | Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με την Έλενα Τοπαλίδου και την έκανε unfollow στο Instagram

Οι δυο τους αρκετά συχνά βρίσκονται μαζί για τον γιο τους, όμως τώρα τους είδαμε να γυμνάζονται και μαζί. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο ηθοποιός, έχει ξεκινήσει να κάνει pilates. Το ίδιο στούντιο έχει επιλέξει να πηγαίνει και η πρώην σύζυγός του. Σε κάποια βίντεο που δημοσίευσε το στούντιο, βλέπουμε τους δυο τους να γυμνάζονται είτε μαζί στην ίδια ώρα, είτε σε διαφορετικές τάξεις.

Η Λένα Δροσάκη είχε μιλήσει πριν από λίγους μήνες στην εκπομπή της ΕΡΤ "Δύο στις δέκα” και είχε αναφέρει σχετικά με το διαζύγιο τους ότι: "Περνούσα τόσα πολλά εκείνη την περίοδο που δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο (σ.σ. ένα διαζύγιο) και ένιωθα απόγνωση. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Έλεγα από μέσα μου "τι θέλετε να σας πω τώρα;”... Πλέον προσπαθώ να με αγαπώ όλο και πιο πολύ, να με συγχωρώ γιατί κάνω κι εγώ πολλά λάθη και να με αγαπάω γιατί είχα σταματήσει να με αγαπώ".