Follow us

"H άτεκνη γατομάνα" Taylor Swift στηρίζει ανοιχτά την Kamala Harris

To Instagram post της superstar είναι ίσως μεγαλύτερο θέμα και από το ίδιο το debate.

Taylor Swift Instagram

"Kamala Harris. Ας κάνουμε μία καλή συζήτηση”. "Χαίρομαι που σε βλέπω. Καλή διασκέδαση”. Αυτή ήταν η πρώτη στιχομυθία ανάμεσα στους δύο μεγάλους αντιπάλους για την Προεδρία των ΗΠΑ, Kamala Harris και Donald Trump, στο χθεσινό, άκρως ενδιαφέρον και καυτό, debate.

Όπως είναι φυσικό, τα ηλεκτρισμένα 90 λεπτά που διασταύρωσαν τα ξίφη τους οι δύο πολιτικοί, είναι σήμερα πρώτο θέμα σε όλα τα μεγάλα Μέσα του πλανήτη. Απομένουν άλλωστε λιγότερο από δύο μήνες για τις πολυαναμενόμενες και αμφίρροπες – όπως όλα δείχνουν-, Προεδρικές Εκλογές, καθώς οι Αμερικανοί θα κληθούν να πάνε στις κάλπες, ως γνωστόν, την πρώτη Τρίτη του Νοεμβρίου (05/11).

Και μπορεί η Kamala να έρχεται με τη φόρα της φρεσκάδας και τη στήριξη ολόκληρης της βιομηχανίας του Hollywood, έχοντας μειώσει σημαντικά τη διαφορά από τον αντίπαλό της, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της, μία μικρή ωστόσο παρέμβαση, κατά τη διάρκεια του debate, υπάρχει περίπτωση να κρίνει τελικά το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ella Emhoff | Ο ρόλος που θα παίξει η θετή κόρη της Kamala Harris στον προεκλογικό της αγώνα

Η Taylor Swift, ο πιο επιδραστικός αυτή τη στιγμή άνθρωπος στις ΗΠΑ – και όχι μόνο – τοποθετήθηκε για πρώτη φορά πολιτικά, επιλέγοντας τη μέρα του debate, προκειμένου να πει εκφράσει κάποιες σκέψεις της. Η ανάρτηση – που μέχρι στιγμής έχει σχεδόν 5 εκατομμύρια likes – συνοδεύτηκε από την παρακάτω λεζάντα:

"Όπως πολλοί από εσάς, έτσι κι εγώ παρακολούθησα απόψε το debate. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, τώρα είναι μία σπουδαία ευκαιρία να κάνετε την έρευνά σας σχετικά με όλα όσα πρεσβεύουν οι δύο υποψήφιοι σε θέματα που σας αφορούν. Ως ψηφοφόρος φροντίζω να παρακολουθώ και να διαβάζω ό,τι μπορώ για τις πολιτικές και τα σχέδιά τους για αυτή τη χώρα”.

Kamala Harris | Πώς προφέρεται σωστά το όνομα της και τι συμβολίζει

"Πρόσφατα, έμαθα ότι ένα δημιούργημα AI που με απεικόνιζε έδειχνε να υποστηρίζει τον Τrump. Ειλικρινά αυτό ενίσχυσε τους φόβους μου γύρω από τη δύναμη του ΑΙ και την εξάπλωσης της παραπληροφόρησης. Αυτή η ιστορία με δίδαξε ότι πρέπει να είμαι απόλυτα διαφανής σχετικά με τις προθέσεις μου για τις επικείμενες εκλογές. Η αλήθεια είναι ο απλούστερος τρόπος για να παλέψουμε ενάντια στην παραπληροφόρηση.

Θα ψηφίσω την Kamala Harris και τον Τim Walz στις Προεδρικές Εκλογές του 2024. Στηρίζω την Κamala επειδή μάχεται για σκοπούς και στόχους τους οποίους πιστεύω ότι χρειάζεται μία μαχήτρια για να τους πετύχει. Θεωρώ ότι είναι μία σταθερή και χαρισματική ηγέτιδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα σαν χώρα, εάν μας καθοδηγούν ήρεμες φωνές και όχι το χάος. Ένιωσα εξαιρετικά με την επιλογή του Τim Walz ως υποψηφίου αντιπροέδρου, καθώς είναι ένα πρόσωπο που μάχεται για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, αλλά και του δικαιώματος των γυναικών στα σώματά τους.

Έκανα την έρευνά μου, όπως και την επιλογή μου. Η επιλογή είναι δική σας. Επίσης θέλω να πω κάτι, ιδιαίτερα προς όσους ψηφίζουν για πρώτη φορά: Θυμηθείτε ότι για να ψηφίσετε, θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι. Το βρίσκω ευκολότερο να ψηφίσω νωρίτερα”.

Ολοκληρώνοντας, η διάσημη τραγουδίστρια υπέγραψε ως "άτεκνη γατομάνα”, χαρακτηρισμό που ο Trump είχε υποτιμητικά αποδώσει σε μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων της Harris.

Η Τέιλορ Σουίφτ έβγαλε σέλφι με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και δύο από τα παιδιά του έπειτα από τη συναυλία της στο Λονδίνο

Η συγκεκριμένη κίνηση από πολλούς θεωρείται ως "κίνηση ματ” μιας και η αμερικανίδα superstar είναι ένα πρόσωπο που επηρεάζει κατά πολύ τους νέους, αυτούς που αποκαλούμε Gen Z. Είναι η τέλεια αφορμή ώστε η νέα γενιά να προσέλθει στις κάλπες και πιο συγκεκριμένα να ψηφίσει την Kamala Harris. Με λίγα λόγια, η υποψήφια των Δημοκρατικών πήρε αρκετούς πόντους σε σχέση με τον αντίπαλό της χωρίς καν να κουραστεί. Άλλωστε δεν υπάρχει καλύτερη και πιο ανέξοδη προεκλογική καμπάνια από το να σε υποστηρίξει ανοιχτά η Taylor Swift αυτή τη στιγμή. Kαι αυτό η Kamala το γνωρίζει από πρώτο χέρι.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ