Follow us

Νίκος Κουρής | Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με την Έλενα Τοπαλίδου και την έκανε unfollow στο Instagram

Τι συμβαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι;

MissBloom TEAM
Έλενα Τοπαλίδου - Νίκος Κουρής NDP

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου αποφάσισαν να παντρευτούν μετά από 18 χρόνια σχέσης και την απόκτηση του γιου τους, Πέτρου, με τον γάμο τους να γίνεται τον Δεκέμβριο του 2023.

Η Φαίη Σκορδά στο καμαρίνι της στο Mega | Το εντυπωσιακό κάδρο και ο κίτρινος καναπές

Όμως το ζευγάρι έκανε την τελευταία του κοινή εμφάνιση τον Ιανουάριο, όταν και εμφανίστηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Φαρενάιτ 451”. Ωστόσο από τότε και μετά δεν τους έχουμε δει, ενώ όσες εμφανίσεις έχουν κάνει είναι είτε ο καθένας μόνος του, είτε μαζί με τον γιο τους.

Νίκος Κουρής | Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με την Έλενα Τοπαλίδου και την έκανε unfollow στο Instagram
Μαρία Ναυπλιώτου-Νίκος Κουρής-Έλενα Τοπαλίδου-Στεφανία Γουλιώτη

Τώρα έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Κουρής έχει διαγράψει όλες τις αναρτήσεις που είχε κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τη σύζυγό του, αφήνοντας όμως μόνο μία φωτογραφία με τον γιο του. Επιπλέον ο γνωστός ηθοποιός έχει κάνει unfollow την Ελένα Τοπαλίδου.

Να θυμίσουμε ότι ο γάμος του ζευγαριού είχε συζητηθεί αρκετά, μιας και η γνωστή χορεύτρια αποφάσισε να κάνει μία πιρουέτα μέσα στην εκκλησία. "Από τη στιγμή που ανακοινώσαμε τον γάμο μας, μέχρι και αυτό το στιγμιότυπο που είδατε, έχουμε ακούσει πάρα πολλά πράγματα. Επειδή έχω πολύ μεγάλη εμπειρία σε αυτά και το λέω στην Έλενα συνεχώς… Εκείνη το έκανε, επειδή η Έλενα είναι η Έλενα. Το έκανε με χαρά, ούτε ήθελε να προσβάλει κανέναν, ούτε θεωρώ ότι πρόσβαλε κανέναν. Είναι πολύ προσωπικό πράγμα, δεν προσβάλλεις, ούτε έκανε κάτι κακό. Βεβαίως μπορεί κανείς να σκεφτεί ό,τι θέλει… Εγώ σκέφτομαι ποια είναι η ανάγκη σου, όταν κάτι σε προσβάλλει να βγεις να πεις ότι σε προσβάλλει. Αυτό είναι το θέμα μου. Αν κάτι σε προσβάλλει γιατί το λες. Η Έλενα έκανε κάτι, όχι επειδή είναι χορεύτρια αλλά είναι ένα παιδί και ήταν τόσο χαρούμενη και αστεία, κοιτούσε την εκκλησία σαν να έβλεπε τον κόσμο πρώτη φορά. Ήταν κάτι σαν κοσμογονία σαν την Έλενα" είχε δηλώσει ο ηθοποιός τον Ιανουάριο στο "Πάμε Δανάη”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ