Follow us

Η Βάνα Μπάρμπα στο Ηρώδειο | Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποκάλυψη για το πρόβλημα της υγείας της

Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού η ηθοποιός που μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας της

MissBloom TEAM
ΜΠΑΡΜΠΑ

Αίσθηση προκάλεσε η Βάνα Μπάρμπα με την αποκάλυψη που έκανε στις αρχές Ιουλίου στο περιοδικό ΟΚ! μιλώντας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και θα την οδηγήσει στο χειρουργείο. Χωρίς περιστροφές, η ηθοποιός αποκάλυψε : "Δεν θέλω να δίνω περισσότερες λεπτομέρειες για να μην τρομάζουν οι άνθρωποι δίπλα μου. Πέρασα δύσκολα, αλλά το λάθος ήταν δικό μου. Εγώ δεν πήγαινα στους γιατρούς. Όταν δεν κάνεις πρόληψη επειδή έχεις φοβία, δεν σου φταίει μετά κανείς. Και στο τέλος τα πράγματα έγιναν σμπαράλια" επισήμανε η γνωστή ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: "Μέσα σε αυτό το διάστημα έχασα τους δικούς μου ανθρώπους, πρώτα την αδελφή μου, μετά τη μάνα μου, οπότε δεν είχα ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση ούτε το κουράγιο να ψαχτώ. Τώρα πρέπει να κάνω και αυτή την επέμβαση, σύντομα θα ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μακάρι να σβήσουμε και τη λέξη "καρκίνος" δίπλα από το όνομά μου".

Δύο μήνες μετά, η Βάνα Μπάρμπα έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Ηρώδειο όπου παρακολούθησε την παράσταση "Ιφιγένεια Εν Αυλίδι" με τη Μαρία Ναυπλιώτου στο ρόλο της Κλυταιμνήστρας. Η Βάνα Μπάρμπα επέλεξε ένα μάξι γαλάζιο εμπριμέ φόρεμα που συνδύασε με ένα denim jacket.

Η Βάνα Μπάρμπα στο Ηρώδειο | Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποκάλυψη για το πρόβλημα της υγείας της

μπαρμπα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ