Follow us

Η σημαντική αλλαγή της Kate Middleton μετά από την περιπέτεια με την υγεία της

Η αλλαγή θεωρείται τελείως δικαιολογημένη

Kate Middleton

Μία σημαντική αλλαγή έχουν παρατηρήσει οι βασιλικοί θαυμαστές στην Kate Middleton που με γενναιότητα αντιμετώπισε το πρόβλημα του καρκίνου. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας τον περασμένο Μάρτιο στάθηκε μπροστά από την κάμερα και μίλησε ανοιχτά για το θέμα της υγείας της. Το βίντεο ήταν σε πολύ προσωπικό τόνο, καθώς η Kate απευθύνθηκε στον κόσμο ως μία γυναίκα, μία νέα μητέρα, που θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τη δυσκολότερη μάχη της ζωής της. Αποκάλυψε τότε ότι υποβαλλόταν σε χημειοθεραπείες τις οποίες και ολοκλήρωσε, όπως γνωστοποίησε χθες.

Προτού επιστρέψει λοιπόν στα βασιλικά της καθήκοντα, η Kate δημοσίευσε ένα τρυφερό οικογενειακό βίντεο από τις ιδιωτικές διακοπές της με τον σύζυγό της, William και τα τρία τους παιδιά, στο σπίτι τους στο Nofolk. Σε αυτό, μαζί τον 11χρονο πρίγκιπα George, την 9χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον 6χρονο πρίγκιπα Louis, απολαμβάνουν χρόνο στη φύση, κάνουν πικνικ, παίζουν, γελούν.

Αυτή είναι και η μεγάλη αλλαγή που παρατήρησαν οι βασιλικοί θαυμαστές στην πριγκίπισσα. Μετά την περιπέτεια της υγείας της, είναι πιο άμεση, το περιεχόμενο που μοιράζεται είναι πιο προσωπικό, πιο ευαίσθητο και φανερώνει πτυχές της προσωπικότητας της. Κάτι που είναι απόλυτα δικαιολογημένο καθώς μία τέτοια δυσκολία στη ζωή σαν αυτή που πέρασε η Kate, αλλάζει την οπτική σου και τις προτεραιότητες σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ