Follow us

Πριγκίπισσα Charlotte | Η αυθόρμητη στιγμή με τη μητέρα της που συγκίνησε

Η Charlotte συγκίνησε στο νέο βίντεο που κάνει το γύρο του πλανήτη

ΚΑΤΕ

"Οικογενειακό", "τρυφερό", "καλαίσθητο" χαρακτηρίστηκε το βίντεο που μοιράστηκε η Κate Middleton με το οποίο ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες της. "Όσο το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, δεν μπορώ να σας πω πόση ανακούφιση αισθάνομαι που ολοκλήρωσα τις χημειοθεραπείες μου. Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν πολύ σκληροί για εμάς ως οικογένεια. Η ζωή μπορεί να αλλάξει σε μία στιγμή και εμείς πρέπει να βρούμε το δρόμο να βγούμε από την καταιγίδα και τους άγνωστους δρόμους. Το ταξίδι του καρκίνου είναι περίπλοκο, προκαλεί τρόπο και απροσδόκητο για τον καθένα", ανέφερε στο μήνυμά της και συνέχισε: "Το να μείνω καθαρή από τον καρκίνο είναι αυτό στο οποίο εστιάζω. Μπορεί να έχω τελειώσει τις χημειοθεραπείες αλλά το μονοπάτι της πλήρους ανάρρωσης είναι μακρύ και κάθε μέρα πρέπει να τη δέχομαι όπως μου έρχεται".

Στο βίντεο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μαζί με το σύζυγό της, πρίγκιπα William και τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis μοιάζουν να απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές στη φύση, με τους παππούδες τους, Carole και Michael. Η ευγνωμοσύνη που αισθάνεται η Kate για το γεγονός ότι είναι σε θέση να είναι κοντά στα πιο αγαπημένα της πρόσωπα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Η κόρη της Charlotte στα περισσότερα πλάνα του βίντεο είναι κοντά στη μητέρα της, την κρατά από το χέρι και είναι στην αγκαλιά της. Μία στιγμή είναι ιδιαίτερα συγκινητική καθώς η μικρή Charlotte αναζητά το βλέμμα της μητέρας της, η οποία της χαμογελά και την κοιτάζει καθησυχαστικά.

"Με ένα βλέμμα της, της είπε ότι όλα θα πάνε καλά", σημείωσε ένας βασιλικός θαυμαστής. "Πέρα από τους τίτλους, είναι ένα κορίτσι που ανησυχεί για τη μητέρα του", πρόσθεσε ένας άλλος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ