Follow us

Εβελίνα Παπούλια | Σε πάρτι με βραδινό φόρεμα και crocs

Ο ανατρεπτικός συνδυασμός της αγαπημένης ηθοποιού.

MissBloom TEAM
Εβελίνα Παπούλια Instagram

H νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει από μέρα σε μέρα και όπως είναι φυσικό όλοι βρίσκονται σε αναβρασμό. Για ακόμη μία χρονιά, εκτός από αρκετές εκπομπές, θα δούμε και έναν μεγάλο αριθμό σειρών μιας και τα κανάλια συνεχίζουν να ποντάρουν στη μυθοπλασία.

Κάποια προγράμματα συνεχίζουν από προηγούμενες χρονιές ενώ περιμένουμε με ανυπομονησία και τα νέα. Ανάμεσα σε αυτά και η σειρά, "Αρχελάου 5 την οποία θα παρακολουθούμε μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Με ένα λαμπρό πλήθος πρωταγωνιστών, το νέο εγχείρημα του κρατικού καναλιού υπόσχεται να μας κρατήσει συντροφιά τον χειμώνα και να μας προσφέρει άφθονο γέλιο.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, είναι η Εβελίνα Παπούλια, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Δημήτρης Πιατάς, η Ναταλία Δραγούμη και η Άλκηστις Ζιρώ, η Νατάσα Εξηνταβελώνη και πολλοί άλλοι. Χθες, με αφορμή την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς, οι συντελεστές έδωσαν ένα μεγάλο πάρτι προκειμένου να γιορτάσουν το γεγονός. Εκεί βρέθηκαν οι περισσότεροι εκ των πρωταγωνιστών, με την Εβελίνα Παπούλια να συγκεντρώνει τα βλέμματα με το ανατρεπτικό της λουκ, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο βραδινό φόρεμα με crocs!

Μελαχρινή η Εβελίνα Παπούλια - Με μακρύ καρέ και αφέλειες

Εβελίνα Παπούλια | Σε πάρτι με βραδινό φόρεμα και crocs

Βέβαια οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι όσο αταίριαστος και αν ακούγεται ο συνδυασμός, η Εβελίνα κατάφερε, για ακόμη μία φορά, να βγει ασπροπρόσωπη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ