Follow us

"Ολοκλήρωσα τη χημειοθεραπεία" | Η Kate Middleton ανακοινώνει το τέλος της θεραπείας της για τον καρκίνο μέσα από ένα συγκλονιστικό προσωπικό βίντεο

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μίλησε δημόσια για την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας της σε ένα συγκινητικό βίντεο στο οποίο τη συνόδευε η οικογένειά της.

MissBloom TEAM
Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Το τέλος των χημειοθεραπειών της για την αντιμετώπιση του καρκίνου ανακοίνωσε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, μέσα από ένα πολύ προσωπικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι του Κένσινγκτον. Η Μίντλετον εμφανίζεται σε αυτό συγκινημένη και ανακουφισμένη, συνοδευόμενη από τον Γουίλιαμ και τα παιδιά τους.

Η Κέιτ Μίντλετον είχε αποκαλύψει τον περασμένο Μάρτιο ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο και ότι θα αποσυρόταν από τη δημόσια σφαίρα για μεγάλο μέρος του τρέχοντος έτους μέχρι η ίδια να νιώσει καλύτερα.

Στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, η πριγκίπισσα ανέφερε ότι αυτή η χρονιά ήταν "απίστευτα δύσκολη" για την ίδια, τονίζοντας ότι "η ζωή όπως την ξέρεις μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή".

Η Κέιτ νιώθει αυτή την περίοδο ανακουφισμένη με το τέλος της περιπέτειάς της, ο δρόμος ωστόσο μέχρι να μπορεί να δηλώσει και επίσημα cancer free είναι ακόμα μακρύς. Συγκεκριμένα, το παλάτι του Κένσινγκτον ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν ακόμη να δηλώσει ότι είναι πλήρως απαλλαγμένη από τον καρκίνο.

Στο βίντεο που γυρίστηκε σύμφωνα με το BBC στο Νόρφολκ του Ηνωμένου Βασιλείου, η πριγκίπισσα περιγράφει τα "θυελλώδη νερά" της περιπέτειάς της με τον καρκίνο ως "πολύπλοκα, τρομακτικά και απρόβλεπτα". Χαρακτηριστικά ανέφερε: "[…] σε φέρνει επίσης αντιμέτωπη με τα δικά σου τρωτά σημεία με τρόπο που δεν είχες σκεφτεί ποτέ πριν, και μαζί με αυτό, αποκτάς μια νέα προοπτική για τα πάντα".

Η πριγκίπισσα αναμένεται να επιστρέψει για περιορισμένες δημόσιες εμφανίσεις αργότερα μέσα στο έτος, όσο ακόμη αναρρώνει. Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο και καταχειροκροτήθηκε όσο η ίδια βρισκόταν στο Γουίμπλεντον.

Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης των νέων της Κέιτ Μίντλετον

Stills από το βίντεο που ανάρτησε η Κέιτ Μίντλετον

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ