Follow us

Σοφία Μουτίδου | Η σπάνια ανάρτηση με τη 16χρονη κόρη της – Πόσο μοιάζουν;

Ένα σπάνιο βίντεο της κόρης της μοιράστηκε η Σοφία Μουτίδου.

MissBloom TEAM
Σοφία Μουτίδου @sofia_moutidou

Η Σοφία Μουτίδου είναι αρκετά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Δέσποινα Βανδή | Cozy στο σπίτι της – Χαλαρώνει στον καναπέ

Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο από την 16χρονών κόρη της, Δήμητρα. Τη νεαρή κοπέλα δεν τη βλέπουμε συχνά και αρκετά σπάνια κάνει εμφάνιση. Στο βίντεο η Σοφία Μουτίδου καταγράφει την κόρη της την ώρα που αναπαριστά έναν Τούρκο make up artist που τους πούλησε προϊόντα αξίας 150 ευρώ χωρίς να μιλά καν αγγλικά.

Η Σοφία Μουτίδου έχει μιλήσει αρκετές φορές για την κόρη της, αλλά και στην αυτοκτονία του πρώην συζύγου της. "Μόνο αν ένας δικός σου άνθρωπος σηκώσει πιστόλι στον απέναντι ή στον ίδιο του τον εαυτό θα σκύψεις πάνω από την ψυχική νόσο που υπάρχει βάσιμη υποψία να μη γνώριζες. Μη ξεχνάτε ότι κι εγώ είμαι η επιζήσασα από μια αυτοκτονία, του άντρα μου. Έτσι λεγόμαστε εμείς που επιζήσαμε από μια αυτοκτονία… Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με κάτι που είναι οριακό σε κάποιον, τότε ιδρώνει το αυτί σου να κοιτάξεις τις νόσους των άλλων, με κατανόηση και όχι με διάθεση επίκρισης και κατάκρισης" αναφέρει χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου μέσα σε βίντεο της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ