Follow us

Kate Middleton | Τα τέσσερα "κρυφά" σημεία του βίντεο που λίγοι παρατήρησαν

H Kate Middleton ανακοίνωσε το τέλος των χημειοθεραπειών με ένα άκρως τρυφερό βίντεο.

Kate Middleton - πρίγκιπας William

Η Kate Middleton εδώ και μερικούς μήνες έδινε τη μάχη της με τον καρκίνο και μέσα από ένα άκρως τρυφερό βίντεο ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες της, όμως θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό παρακολούθηση.

"Ολοκλήρωσα τις χημειοθεραπείες μου" - Η συγκινητική ανακοίνωση της Kate Middleton με όλη τη βασιλική οικογένεια στο πλευρό της

"Καθώς το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, δεν μπορώ να σας πω τι ανακούφιση είναι που επιτέλους ολοκλήρωσα τη χημειοθεραπεία μου. Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια. Η ζωή όπως την ξέρετε μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή και έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να πλοηγηθούμε στα φουρτουνιασμένα νερά και στον άγνωστο δρόμο" είπε μεταξύ άλλων η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Το βίντεο ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του πρίγκιπα William και της Kate Middleton το βράδυ της Δευτέρας (09/09) και βλέπουμε για πρώτη φορά το πριγκιπικό ζευγάρι τόσο τρυφερό μεταξύ τους, αλλά μας έβαλαν και μέσα στο σπίτι τους και στις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με τα τρία παιδιά τους, τον 11χρονο πρίγκιπα George, την 9χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον 6χρονο πρίγκιπα Louis.

Kate Middleton | Η αλλαγή στα μαλλιά της μετά τη νίκη της απέναντι στον καρκίνο

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι ξεκίνησαν να επεξεργάζονται το βίντεο και να παρατηρούν κάθε στιγμιότυπο του ζευγαριού ή των τριών παιδιών τους. Όπως έγινε γνωστό, το βίντεο τραβήχτηκε στο Norfolk τον Αύγουστο από τον Will Warr, τον αγαπημένο βιντεογράφο του ζευγαριού.

Στο βίντεο τέσσερα σημεία κατάφεραν να απασχολήσουν περισσότερο και εμείς σας τα αναλύουμε!

#Η σημασία της φύσης

Το συγκινητικό βίντεο επικεντρώνεται στη φύση. Χρησιμοποιείται για να συμβολίσει την άνεση και την ελπίδα, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την οικογένεια αυτή τη χρονική στιγμή. Μάλιστα η Kate Middleton έχει μιλήσει πολλές φορές για τη "δύναμη της φύσης” στη σωματική, αλλά και ψυχική υγεία.

#Η οικογένεια

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας προσπαθούν να τονίζουν συνεχώς ότι για τους ίδιους η οικογένεια έρχεται πάντα πρώτη. Το επίκεντρο του βίντεο είναι η οικογένεια και το πως περνούν οι δυο τους με τα τρία παιδιά τους. Μάλιστα, βλέπουμε και τους γονείς της πριγκίπισσας, Carole και Michael Middleton. Η ίδια είναι αρκετά κοντά στους γονείς της, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό της όλους τους προηγούμενους μήνες και η εμφάνισή τους στο βίντεο ήταν ίσως ένα δημόσιο ευχαριστώ προς εκείνους.

#Ο πρίγκιπας William είναι το στήριγμά της

Το ζευγάρι έχει πάρα πολλά τρυφερά στιγμιότυπα κάτι που δεν έχουμε δει ξανά. Οι δυο τους κρατιούνται χέρι χέρι, φιλιούνται, ενώ τους βλέπουμε να κυλιούνται στην άμμο μαζί με τα παιδιά τους. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τόσο προσωπικά πλάνα του ζευγαριού.

#Η οδήγηση του Land Rover

Το γεγονός ότι μέσα στο βίντεο βλέπουμε την Kate Middleton να οδηγεί, δείχνει ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει και να ελέγξει τη ζωή της. Επιπλέον η επιλογή της συγκεκριμένης μάρκας αυτοκινήτου είναι και μία αναφορά στη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο, τους οποίους βλέπαμε αρκετά συχνά να οδηγούν μόνοι τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ