Follow us

Το γαμήλιο άλμπουμ του Παπαμιχαήλ με τη Νανά Ειλικρινή | Η κίνηση της Αλίκης που έκανε έξαλλο τον πρωταγωνιστή

Ο γάμος τελέστηκε το 1975 σε κλειστό κύκλο

ΑΛΙΚΗ

Η Αλίκη και ο Δημήτρης. Ο Δημήτρης και η Αλίκη. Η σειρά των ονομάτων τους άλλωστε, υπήρξε μόνιμο αγκάθι στον γάμο τους, όπως και το ύψος των κασέ τους. Ο Δημήτρης δεν αποδέχτηκε ποτέ το γεγονός ότι η σύζυγός του, έμπαινε πρώτη στη μαρκίζα και έπαιρνε πολύ περισσότερα χρήματα από εκείνον στις ταινίες τους. Η ενδόμυχη ζήλεια, ο ανταγωνισμός και ο εθισμός του πρωταγωνιστή στο αλκοόλ αποτέλεσαν ένα εμπρηστικό μείγμα για τον γάμο τους που τελείωσε οριστικά ένα πρωινό του Ιουλίου. Ανήμερα των γενεθλίων της, στις 20 Ιουλίου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη μάζεψε τα πράγματά της από τη Στησιχόρου, πήρε τον γιο τους, τον Γιάννη και πήγε στη μάνα της, την κ. Έμυ.

Κλείνοντας την πόρτα, έδωσε τέλος στα 9 χρόνια γάμου της με τον Παπαμιχαήλ που είχε πολύ ωραίες αλλά και πολύ κακές στιγμές. Χρόνια αργότερα σε κοινή τους συνέντευξη θα παραδεχτούν μεταφορικά ότι οι καφέδες που ήπιαν στην κοινή τους ζωή, δεν ήταν ποτέ ''μέτριοι".

Η λύση του γάμου τους συνέπεσε με την πτώση της δικτατορίας και έτσι πέρασε κάπως "σβηστά" από τον ελληνικό Τύπο. Ένα χρόνο αργότερα, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύεται τη Νανά Ειλικρινή που γνώρισε στη Θεσσαλονίκη. Παντρεύτηκαν το 1975 σε κλειστό κύκλο και έμειναν μαζί μέχρι το 1990. Η Νανά υπήρξε μία θετική επιρροή για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και έφερε την ισορροπία στη σχέση του με τον γιο του, Γιάννη αλλά και με την Αλίκη. Δεν είναι τυχαίο ότι το 1985, η Αλίκη και ο Δημήτρης συνεργάζονται ξανά στο "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα" και περιοδεύουν μαζί στην Αμερική. Μαζί με τη Νανά και τον Γιάννη ξαναγίνονται μία αγαπημένη οικογένεια. Εκεί στην Αμερική, η Αλίκη και η Νανά έρχονται περισσότερο κοντά και γίνονται δύο πολύ καλές φίλες. Η φιλία τους αυτή κράτησε και μετά το χωρισμό της Νανάς με τον Δημήτρη, γεγονός που ενοχλούσε πολύ τον πρωταγωνιστή. Αυτό δεν τις εμπόδισε να παραμείνουν φίλες μέχρι το θάνατο της Ελληνίδας σταρ.

Το γαμήλιο άλμπουμ του Παπαμιχαήλ με τη Νανά Ειλικρινή | Η κίνηση της Αλίκης που έκανε έξαλλο τον πρωταγωνιστή

νανα
γαμοσ
Πηγή: Facebook, fan Page Αλίκη μας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ