Follow us

Η Φωτεινή Πετρογιάννη με μπικίνι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Την πρώτη της εγκυμοσύνη διανύει η Φωτεινή Πετρογιάννη.

MissBloom TEAM
Φωτεινή Πετρογιάννη @fotinipetrogianni_

Η Φωτεινή Πετρογιάννη διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, μιας και είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον σκηνοθέτη, Μιχάλη Ρουμπή.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον γιο της στην εκκλησία | Οι φωτογραφίες από το καλοκαίρι τους

Η δημοσιογράφος θα συνεχίσει να βρίσκεται στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, "Το Πρωινό” και τη φετινή σεζόν. Η ίδια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της πριν από λίγο καιρό και από τότε μοιράζεται αρκετές φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Έτσι, το Σαββατοκύριακο δημοσίευσε κάποιες λήψεις της, όπου ποζάρει δίπλα στην πισίνα, φορώντας το μαύρο μπικίνι της και με άκρως φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη είχε μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για τις προσπάθειες που είχε κάνει για να μείνει έγκυος. Μάλιστα μέσα από τον "αέρα” του "Πρωινού” είχε σχολιάσει ότι: "Πραγματικά σου μιλάω, δεν έχω ξεκάθαρη σκέψη ακόμα για το θέμα της παρένθετης κύησης. Θα σου πω όμως ως μία γυναίκα που δυσκολεύεται να κάνει παιδί και μία γυναίκα που μπορεί να μην το καταφέρει ποτέ, -μιλάω για εμένα-, όταν ξεκίνησε το θέμα με την παρένθετη κύηση, αισθάνθηκα μία ανακούφιση ως γυναίκα. Δε μπορώ να απαντήσω αν το έκανα γιατί είμαι σε μία κατάσταση που δεν έχει ξεκαθαρίσει τελείως η σκέψη μου και φοβάμαι όλα αυτά τα γύρω γύρω που συζητάμε: το να ξεφύγει η κατάσταση και να φύγει από το νομικό πλαίσιο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ