Follow us

Άλλος άνθρωπος | Η φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα στο πρώτο ραντεβού για το "Πάμε Δανάη" πέντε χρόνια πριν

Ξανθιά και με τελείως διαφορετικό στιλ.

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα @pamedanai

Ένα Q&A στο προφίλ της στο Instagram αποφάσισε να κάνει η Δανάη Μπάρκα μέσα στο Σαββατοκύριακο με τους ακόλουθούς της να στέλνουν πλήθος ερωτήσεων.

Κατερίνα Λιόλιου & Χάρης Παπατζανής έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

"Είσαι χαρούμενη που ξεκινάει η νέα τηλεοπτική σεζόν;", ρώτησε κάποιος. Η παρουσιάστρια απάντησε ανεβάζοντας μία φωτογραφία της από όταν έκανε συζητήσεις για την εκπομπή πριν πέντε χρόνια. Όπως θα δεις παρακάτω, ήταν ξανθιά, είχε άλλο στιλ κι έμοιαζε με τελείως άλλον άνθρωπο.

"Δεν το πιστεύω καν ότι το project που λέγεται "Πάμε Δανάη" φέτος γίνεται πέντε ετών. Αυτή η φωτογραφία είναι η μέρα που έκανα το πρώτο ραντεβού με τον Πέτρο Μπούτο για να μου πει ότι με σκέφτεται για… κάπου χωρίς να πηγαίνει το μυαλό μου", έγραψε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου στον καναπέ της | Το ολόλευκο ριχτάρι από τη ZARA

"Είναι απίθανο που όλο αυτό με τα εύκολα, τα δύσκολα, τις αλλαγές, την ενηλικίωση μου σε αυτόν τον τομέα, τα ακατόρθωτα, τα αναπάντεχα, έφτασε να μετράει τέσσερα χρόνια τηλεοπτικό αέρα. Αυτό οφείλεται σε πολύ κόσμο απ’ την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα και σε τεράστιο ποσοστό του χρωστάω/χρωστάμε σε σας. Σας ευχαριστώ και ευχαριστούμε. Νιώθω μεγάλη χαρά, τιμή, ανυπομονησία, ευλογία", πρόσθεσε.

Δες τη φωτογραφία:

Άλλος άνθρωπος | Η φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα στο πρώτο ραντεβού για το "Πάμε Δανάη" πέντε χρόνια πριν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ