Follow us

Έχετε δει ποτέ τη μικρότερη αδερφή του Brad Pitt; Ζει μία ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα

pitt splash

Ο Brad Pitt είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους ανθρώπους στον πλανήτη. Ως ένας γνήσιος σταρ δεν έχει απασχολήσει μόνο τον διεθνή Τύπο με την κινηματογραφική του παρουσία αλλά και με την προσωπική του ζωή, τις σχέσεις του και του δύο γάμους του με την Jennifer Aniston και την Angelina Jolie. Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν ότι έχει δύο μικρότερα αδέρφια, έναν αδερφό, τον Doug που είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και μία αδερφή που έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αδερφή του χολιγουντιανού σταρ ονομάζεται Julie Neal και γεννήθηκε το 1969 στο Springfield. Κάνει φιλανθρωπικό έργο και είχε αφοσιωθεί στο έργο του καθαρισμού των υδάτων της Αιθιοπίας. Είναι παντρεμένη με τον Rob Neal με τον οποίο έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά. Πρώτα απέκτησαν τον γιο τους, Caleb, στη συνέχεια τα δίδυμα κορίτσια τους, Josie και Rylie και στη συνέχεια υιοθέτησαν τους δύο γιους τους από την Αιθιοπία, τον Caden και τον Cruz.

Για την επιλογή της να υιοθετήσει έχει αναφέρει: "Ειλικρινά, ζούσα σε μία ροζ φούσκα με τα τρία παιδιά μου και δεν σκεφτόμουν πιο μακριά, ευτυχώς ο Θεός με κάλεσε να υιοθετήσουμε. Και πλέον έχουμε το χώρο και την αγάπη για όλα μας τα παιδιά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ