Follow us

H μητέρα της Ρόμπερτς στις "Ανθισμένες Μανόλιες" σε μία εμφάνιση που κάνει το γύρο του πλανήτη

Η ηθοποιός εθέαθη χθες, Πέμπτη, σε βόλτα με το σκύλο της, Dash, κοντά στο σπίτι της στο Λος Άντζελες.

ΣΑΛΛΙ

Η Sally Fierl είναι παγκοσμίως γνωστή μέσα από τους ρόλους της στις ταινίες "Smokey and the Bandit", "Steel Magnolias" και "Amazing Spiderman" και χωρίς αμφιβολία αποτελεί μία θρυλική φυσιογνωμία του Χόλιγουντ. Στις πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της, φαίνεται ότι διατηρούσε το χαμόγελό της και τη γλυκιά φυσιογνωμία της. Το τελευταίο διάστημα όμως είχε αποτραβηχτεί από το προσκήνιο και οι νέες φωτογραφίες της που μόλις κυκλοφόρησαν κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Η ηθοποιός εθέαθη χθες, Πέμπτη, σε βόλτα με το σκύλο της, Dash, κοντά στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Φορούσε ένα γαλάζιο ριγέ πουκάμισο, από μέσα ένα t-shirt με λογότυπο, ένα κάπρι λευκό παντελόνι και αθλητικά. Ήταν εντελώς φυσική και τα μαλλιά της είχε καλύψει επίσης με ένα γαλάζιο καπέλο.

Σε μία ιδιαίτερα σπάνια ανάρτησή της, παρακίνησε τους θαυμαστές της να ψηφίσουν στις εκλογές των ΗΠΑ, έχοντας ως φόντο στη τηλεόραση μία ομιλία της Καμάλα Χάρις. Συγκεκριμένα, η Fierl έχει κάνει δύο αναρτήσεις, την προαναφερθείσα και μία ακόμα στην οποία ποζάρει με το αγαπημένο της σκυλάκι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ