Follow us

Oι πρώτες φωτογραφίες του Pax με τη μητέρα του μετά το τροχαίο ατύχημα - Με δεμένο το χέρι

"Είναι ένα παιδί που προκαλεί προβλήματα και η Angelina κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να τον βοηθήσει", ανέφεραν άτομα από το περιβάλλον του 20χρονου

Pax Splash news/ Ideal images

Η Angelina Jolie και ο γιος της, Pax, εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε ο δεύτερος με τη μηχανή του. Η χολιγουντιανή σταρ που πριν από λίγες ημέρες έλαμψε στο κόκκινο χαλί της Βενετίας, εθεάθη στο Λος Άντζελες μαζί με τον 20χρονο γιο τους και ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail εξασφάλισε τα στιγμιότυπα.

O Pax, όπως μετέδωσαν τα διεθνή Μέσα, υπέστη σύνθετο τραύμα από τη σύγκρουση της μοτοσυκλέτας του με αυτοκίνητο που έγινε στα τέλη Ιουλίου. Μέχρι σήμερα βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης και όπως φαίνεται τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, το χέρι του είναι δεμένο.

Μαμά και γιος πέρασαν χρόνο μαζί και είχαν ένα lunch στο Μπέβερλι Χιλς. Η 49χρονη επέλεξε ένα κρεμ casual σύνολο που συνδύασε με καφέ σουέντ μποτάκια. Τα μακριά μαλλιά της είχε πιάσει μία αλογοουρά.

Η συμπεριφορά του Pax, σύμφωνα με δημοσιεύματα, με αφορμή το νέο τρακάρισμα, έχει απασχολήσει ξανά το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον. "Οι φίλοι του ανησυχούν για εκείνον. Έχει εμπλακεί σε πολλά αυτοκινητιστικά ατυχήματα. Είναι ένα παιδί που προκαλεί προβλήματα και η Angelina κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να τον βοηθήσει", ανέφεραν άτομα από το περιβάλλον του 20χρονου στο Page Six.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ