Follow us

Eυχάριστα νέα για πρώην σύντροφο του πρίγκιπα Harry

Η Chelsy έβγαινε με τον πρίγκιπα Harry από το 2004 έως το 2009. Στη σχέση τους είχαν πολλά on - off.

Harry Splash news/ Ideal images

Η επιχειρηματίας Chelsy Davy έγινε για δεύτερη φορά καθώς απέκτησε ένα μωράκι, μία κόρη που πήρε το όνομα Chloe. Η Chelsy κατάφερε να κρατήσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μυστική και αποκάλυψε το ευχάριστο νέο όταν εκείνη ήταν έτοιμη, με μία επίσης ευχάριστη αφορμή. Αυτή δόθηκε όταν η Davy αποφάσισε να λανσάρει τη δική της συλλογή με κοσμήματα για το λαιμό.

Eυχάριστα νέα για πρώην σύντροφο του πρίγκιπα Harry

Στην ανάρτησή της της μοιράστηκε μία φωτογραφία που κρατάει στην αγκαλιά της, την κόρη της. "Έχουν περάσει τρία χρόνια και δύο μωρά από την τελευταία μου συλλογή και είμαι ενθουσιασμένη που επιστρέφω στο παιχνίδι. Σας παρουσιάζω την Chloe κολέξιον που πήρε το όνομά της από το μικρό κοριτσάκι μου. Εύχομαι να την αγαπήσετε όσο εγώ", σημείωσε.

Η Chelsy έβγαινε με τον πρίγκιπα Harry από το 2004 έως το 2009. Στη σχέση τους είχαν πολλά on - off. O Δούκας ισχυρίστηκε ότι η πίεση που τους ασκούσαν τα mediα συνέβαλε στο χωρισμό τους. "Είχαμε τα γνωστά προβλήματα και τίποτα δεν μπορούσε να λυθεί. Επίσης η Chels ήθελε να ταξιδεύει, να περνάει καλά, να χαρεί τη νιότη της, αλλά εγώ ήμουν σε άλλο μονοπάτι, αυτό του πολέμου"

τσελσι

Μετά από το χωρισμό τους η Chelsy παντρεύτηκε το Sam Cutmore- Scott με τον οποίο απέκτησε τα δύο παιδιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ