Follow us

Καίτη Γαρμπή | Η δημόσια συγγνώμη και το ευτράπελο στη συναυλία στην Κρήτη

Η Καίτη Γαρμπή ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στην Κρήτη με ένα απρόοπτο.

MissBloom TEAM
Γαρμπη

Η Καίτη Γαρμπή συνεχίζει την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία της και αυτές τις ημέρες βρέθηκε στην Κρήτη. Ωστόσο υπήρξε ένα απρόοπτο για εκείνη.

Όλγα Κεφαλογιάννη | Η τρυφερή φωτογραφία με τα δίδυμα της ανήμερα των γενεθλίων τους

Όπως αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια δεν μπόρεσε να μιλήσει στο κοινό που την περίμενε μετά τη συναυλία στο Ηράκλειο, μιας και είναι άρρωστη με πυρετό. Μάλιστα ανέφερε πως μάλλον κόλλησε στη συναυλία της στα Χανιά.

"Πριν λίγο τελείωσε το λάιβ μας στο Ηράκλειο! Με ενα κοινό συγκλονιστικό, το κοινό της Κρήτης που ξέρει να δείχνει την αγάπη του με πράξεις και με τις ωραιότερες μαντινάδες που τις σκαρώνουν επιτόπου φίλοι μου Κρητικοί και μου χαρίζουν τις ωραιότερες! Ευχαριστούμε για τα 2 υπέροχα βράδια στα Χανιά και στο Ηράκλειο! Λυπάμαι που στο Ηράκλειο δεν είδα κόσμο όπως κάνω πάντα στο τέλος της συναυλίας να τους αγκαλιάσω και να βγούμε φωτό αλλά κάποιο κρητικοπουλάκι χτες κάτι με κόλλησε και έβγαλα τη σημερινή βραδιά με σοβαρό πυρετό. Δεν πειράζει, πάει πέρασε, να είμαστε όλοι καλά και για του χρόνου πρώτα ο θεός χρωστάω τις αγκαλιές που δεν δώσαμε και τα τραγούδια που δεν είπαμε! Καλό ξημέρωμα ευλογημένο νησί! Σ´ ευχαριστούμε!!” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της, στην οποία τη βλέπουμε φυσική και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr