Follow us

Ευτυχισμένη η Όλγα Κεφαλογιάννη με τα δίδυμα παιδιά της - Η εικόνα που τα κρατά νεογέννητα στην αγκαλιά της

Το χαμόγελό της τα λέει όλα

MissBloom TEAM
Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας βιώνουν την απόλυτη ευτυχία τα τελευταία τρία χρόνια, μιας και έχουν στη ζωή τους τα δίδυμα παιδιά τους.

Η υπουργός Τουρισμού δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία τους από τότε που ήταν νεογέννητα με αφορμή τα τρίτα τους γενέθλια. Σε αυτή την βλέπουμε ξαπλωμένη στο κρεβάτι του μαιευτηρίου να τα κρατάει στην αγκαλιά της και να χαμογελάει.

"6 Σεπτεμβρίου. Για εμένα η σπουδαιότερη μέρα του χρόνου. Με τη γέννηση των δίδυμων παιδιών μου πριν 3 χρόνια η ζωή μου απέκτησε άλλο νόημα, άλλαξαν οι προτεραιότητες και τα όνειρά μου. Η μητρότητα είναι πραγματική τομή για κάθε γυναίκα κι εγώ απολαμβάνω κάθε στιγμή της! Αγάπες μου να έχετε υγεία, τύχη και να χαίρεστε τη ζωή σας! Με την ευχή και την ατελείωτη αγάπη μου” έγραψε επάνω στη φωτογραφία.

Ευτυχισμένη η Όλγα Κεφαλογιάννη με τα δίδυμα παιδιά της - Η εικόνα που τα κρατά νεογέννητα στην αγκαλιά της

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε μιλήσει για την προσπάθεια της να γίνει μαμά και τις αποτυχημένες προσπάθειες της. "Όποια γυναίκα θέλει να γίνει μητέρα, ελπίζω να μπορέσει να βιώσει αυτό το συναίσθημα. Για εμένα, επειδή έγινα μητέρα σε μεγάλη ηλικία και σε φάση που ήταν κάτι που είχα ξεγράψει, όταν συνέβη, αισθάνθηκα ότι ο Θεός μου έδωσε μια πολύ μεγάλη δεύτερη ευκαιρία και ευγνωμωνώ για αυτό το μεταφυσικό αλλά και τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου" είχε δηλώσει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ