Follow us

Φίλιππος Μιχόπουλος | Η επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης με τα παιδιά του

MissBloom TEAM
ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ

Τα καλοκαίρια του ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχει ως βάση του το νησί της Μυκόνου και της Σαντορίνης, καθώς εκεί διατηρεί τις ξενοδοχειακές μονάδες του. Φέτος, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στη Σαντορίνη και εκεί υποδεχόταν κατά διαστήματα τα παιδιά του, τον Μάξιμο και τη Σιέννα.

Πριν από λίγες ημέρες όμως, ο επιχειρηματίας ταξίδεψε στην Αθήνα και μοιράστηκε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τα παιδιά του, από επίσκεψή τους στο Μουσείο της Ακρόπολης. Είναι μία πολύ ωραία βόλτα για γονείς με παιδιά με σπουδαίο εκπαιδευτικό περιεχόμενο. "Ημέρα Πολιτισμού", έγραψε στη λεζάντα του ο Φίλιππος Μιχόπουλος.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την αίθουσα με τα Γλυπτά του Παρθενώνα. Όπως μας πληροφορεί η σελίδα του Μουσείου, ο Παρθενώνας έχει τον πλουσιότερο γλυπτό διάκοσμο από όλους τους αρχαίους ελληνικούς ναούς. Τρεις είναι οι βασικές γλυπτικές ενότητες του μεγάλου ναού, οι μετόπες, η ζωφόρος και τα αετώματα. Τα γλυπτά είναι λαξευμένα σε μάρμαρο Πεντέλης και συμπληρωμένα, άλλοτε, με χρώματα και μεταλλικά εξαρτήματα.

Για τη δημιουργία τους ο μεγάλος γλύπτης Φειδίας συνεργάστηκε με τους μαθητές του Αγοράκριτο, Αλκαμένη, Κολώτη, Κρησίλα και άλλους σπουδαίους τεχνίτες.

Φίλιππος Μιχόπουλος | Η επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης με τα παιδιά του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ