Follow us

Jennifer Lopez & Ben Affleck | Eθεάθησαν μαζί μετά την αίτηση διαζυγίου

Ένα reunion έκαναν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck.

MissBloom TEAM
Jennifer Lopez Splash News / Ideal Image

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck συνεχίζουν να απασχολούν για την προσωπική τους ζωή, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες, ανήμερα της τρίτης επετείου τους, η Λατίνα σταρ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Η κίνησή της θεωρήθηκε συμβολική.

Το πρώην ζευγάρι είχε μία σύντομη συνάντηση, μιας και η 55χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός βρέθηκε στο γραφείο που διαθέτουν στο Λος Άντζελες, την ώρα που και ο 52χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης, βρισκόταν εκεί. Τα διεθνή Μέσα, αναφέρουν ότι ο Affleck εθεάθη να αποχωρεί μισή ώρα αργότερα, μετά τη Lopez από το κτίριο.

Η Jennifer Lopez έφτασε στο γραφείο μαζί με τη μητέρα της, Guadalupe Rodríguez μετά το μεσημεριανό τους γεύμα σε ξενοδοχείο στο Beverly Hills.

Η τραγουδίστρια προσπαθεί να φτιάξει μια "νέα εικόνα” για την ίδια μετά και από αυτό το διαζύγιο, με τα tabloids να μεταδίδουν ότι "είναι "αναστατωμένη και απογοητευμένη με τον Ben Affleck και ότι περνά πολύ άσχημα".

Στην αίτηση του διαζυγίου της, η Jennifer Lopez επικαλέστηκε "ασυμβίβαστες διαφορές" ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει συζυγική υποστήριξη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ