Follow us

Το "lifting" που έκανε ο Johnny Depp και του αφαιρεί πολλά χρόνια

Η εικόνα του χολιγουντιανού σταρ από τις Μπαχάμες

Johnny Depp Splash News / Ideal Image

Ο Johnny Depp, 61 ετών, φαίνεται ότι έκανε ένα makeover που του αφαίρεσε πολλά χρόνια. Ο 61χρονος ηθοποιός, υποψήφιος για Όσκαρ, πολλές φορές είχε δεχτεί στις δημόσιες εμφανίσεις του, όχι ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την οδοντοστοιχία του. Όλα δείχνουν όμως πως το πήρε απόφαση και αναζήτησε βοήθεια από αισθητικό οδοντίατρο που του χάρισε μία νέα λαμπερή και γεμάτη υγεία οδοντοστοιχία.

Το πιο πιθανό είναι να έκανε το "lifting δοντιών" όπως είναι γνωστό στην αισθητική οδοντιατρική που χαρίζει τέλειο χαμόγελο. Η νέα εικόνα του Johnny Depp έγινε viral όταν ο χολιγουντιανός σταρ εμφανίστηκε σε μπαρ στις Μπαχάμες.

Σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, ένας bartender με το όνομα Rap Rap Zoilo, ο Johnny Depp εμφανίζεται ευδιάθετος και χαμογελαστός στις Μπαχάμες. Ο bartender αναφέρει στη λεζάντα του: "Ο Jack Sparrow συναντά τον Killer Bartender στις εξωτικές Μπαχάμες. Μία φορά στη ζωή με τον κύριο Jonhny Depp".

Τα σχόλια των followers ήταν ενθουσιώδη. "Κάποιος έκανε φοβερή δουλειά στα δόντια του. Είναι τέλεια", "Τώρα κανείς δεν θα μπορεί να πει κάτι κακό για τα δόντια του Τζόνι", "Τα δόντια του πειρατή τέλειωσαν", έγραφαν κάποια σχόλια.

Το "lifting" που έκανε ο Johnny Depp και του αφαιρεί πολλά χρόνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ