Χριστίνα Κοντοβά | Η φωτογραφία με τις αδερφές της στο νοσοκομείο

Ένα σπάνιο κλικ μοιράστηκε η Χριστίνα Κοντοβά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Χριστίνα Κοντοβά χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική, μιας και όπως αποκάλυψε χρειάστηκε να αφαιρέσει τις αμυγδαλές της.

Η γνωστή σχεδιάστρια αστειεύτηκε για το χειρουργείο της, λέγοντας ότι: "Τι κι αν έκλεισα τα 46, κάνω παιδικές επεμβάσεις…. Αμυγδαλές". Από το πλευρό της δεν έλειψε στιγμή η οικογένεια της, με την μικρή Έιντα να επισκέπτεται και αυτή τη μαμά της.

Όμως η Χριστίνα Κοντοβά θέλησε να μάς δείξει ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τις δύο της αδερφές, τη Μπέττυ και τη Δώρα, σχολιάζοντας ότι: "Αδερφές / νοσοκόμες”. Οι δυο τους καθόντουσαν δίπλα της.

Η Χριστίνα Κοντοβά είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξη της για τις αδερφές της ότι: "Μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο. Έχουν δημιουργήσει οικογένειες και έχουν και άλλες υποχρεώσεις, έτσι δεν είναι η παρέα μου που θα βγούμε έξω για φαγητό και ποτό, αλλά θαυμάζουμε πολύ η μία την άλλη κι έχουμε μια ειλικρινή σχέση οι τρεις μας. Τα καλοκαίρια μας που τα περνούσαμε στη Ναύπακτο με το παππού και τη γιαγιά. Ο μπαμπάς μου εργαζόταν ως χειριστής μηχανημάτων με αποτέλεσμα να αλλάζουμε συχνά τόπο κατοικίας, έτσι δεν μέναμε ποτέ αρκετό καιρό κάπου για να αποκτήσουμε μακροχρόνιες φιλίες και είχαμε πάντα η μία την άλλη. Μας θυμάμαι να παίζουμε ξαπλωμένες στο πάτωμα με τα playmobil και τα τρενάκια που μας έκανε δώρο ο μπαμπάς μας. Τέτοια παιχνίδια μας έπαιρνε γιατί είχε καημό που δεν είχε κάνει αγόρι!".