Follow us

Χριστίνα Κοντοβά | Η φωτογραφία με τις αδερφές της στο νοσοκομείο

Ένα σπάνιο κλικ μοιράστηκε η Χριστίνα Κοντοβά.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Κοντοβά @ckontova

Η Χριστίνα Κοντοβά χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική, μιας και όπως αποκάλυψε χρειάστηκε να αφαιρέσει τις αμυγδαλές της.

Η γνωστή σχεδιάστρια αστειεύτηκε για το χειρουργείο της, λέγοντας ότι: "Τι κι αν έκλεισα τα 46, κάνω παιδικές επεμβάσεις…. Αμυγδαλές". Από το πλευρό της δεν έλειψε στιγμή η οικογένεια της, με την μικρή Έιντα να επισκέπτεται και αυτή τη μαμά της.

Όμως η Χριστίνα Κοντοβά θέλησε να μάς δείξει ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τις δύο της αδερφές, τη Μπέττυ και τη Δώρα, σχολιάζοντας ότι: "Αδερφές / νοσοκόμες”. Οι δυο τους καθόντουσαν δίπλα της.

Χριστίνα Κοντοβά | Η φωτογραφία με τις αδερφές της στο νοσοκομείο

Η Χριστίνα Κοντοβά είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξη της για τις αδερφές της ότι: "Μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο. Έχουν δημιουργήσει οικογένειες και έχουν και άλλες υποχρεώσεις, έτσι δεν είναι η παρέα μου που θα βγούμε έξω για φαγητό και ποτό, αλλά θαυμάζουμε πολύ η μία την άλλη κι έχουμε μια ειλικρινή σχέση οι τρεις μας. Τα καλοκαίρια μας που τα περνούσαμε στη Ναύπακτο με το παππού και τη γιαγιά. Ο μπαμπάς μου εργαζόταν ως χειριστής μηχανημάτων με αποτέλεσμα να αλλάζουμε συχνά τόπο κατοικίας, έτσι δεν μέναμε ποτέ αρκετό καιρό κάπου για να αποκτήσουμε μακροχρόνιες φιλίες και είχαμε πάντα η μία την άλλη. Μας θυμάμαι να παίζουμε ξαπλωμένες στο πάτωμα με τα playmobil και τα τρενάκια που μας έκανε δώρο ο μπαμπάς μας. Τέτοια παιχνίδια μας έπαιρνε γιατί είχε καημό που δεν είχε κάνει αγόρι!".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ