Follow us

Μαντώ Γαστεράτου | Και πάλι στο νοσοκομείο λίγο πριν γεννήσει - Η φωτογραφία ξαπλωμένη

Η πρωτότυπη ενασχόληση που έχει βρει για τις ώρες που βρίσκεται εκεί.

MissBloom TEAM
Μαντώ Γαστεράτου

Για τρίτη φορά μαμά θα γίνει σε λίγο καιρό η Μαντώ Γαστεράτου και διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Όμως οι τελευταίες ημέρες είναι λίγο πιο δύσκολες για την ίδια γιατί κλήθηκε να πάει και πάλι στο νοσοκομείο.

"Πάμε για άλλη μια φορά” έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα από το ιδιωτικό μαιευτήριο που βρίσκεται χωρίς όμως να εξηγεί τι συνέβη. Εισαγωγή στο νοσοκομείο είχε κάνει και πριν λίγο καιρό, χωρίς πάλι να αποκαλύπτει κάτι.

Το πρωί της Πέμπτης, η ίδια μοιράστηκε μία φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο και μας έδειξε την πρωτότυπη ενασχόληση που έχει βρει για να περνάει τις ώρες της εκεί. Όπως είδαμε ζωγραφίζει πέτρες, κάτι που φαίνεται ότι την ηρεμεί πάρα πολύ.

Μαντώ Γαστεράτου | Και πάλι στο νοσοκομείο λίγο πριν γεννήσει - Η φωτογραφία ξαπλωμένη

Η Μαντώ Γαστεράτου είχε ανακοινώσει την τρίτη εγκυμοσύνη της ανήμερα της γιορτής της μητέρας, κάνοντας μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Όταν γέννησα αυτά τα δύο αγγελούδια αντίκρισα την γυναίκα που γέννησε τον ίδιο μου τον εαυτό! Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου! Σε λίγο καιρό η οικογένεια μας μεγαλώνει, θα είμαστε 5 και εγώ 3ευτυχισμενη μαμά!" είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ