Follow us

Tζένη Μπαλατσινού | Το παραδοσιακό γεύμα που ετοίμασε στην κουζίνα της στην Πάτμο

Το υπέροχο καλοκαίρι της.

MissBloom TEAM
Τζένη Μπαλατσινού NDP Photo Agency

Η καλοκαιρινή σεζόν μόλις τελείωσε και τα appreciation posts για τις όμορφες στιγμές δίνουν και παίρνουν. Από τα αγαπημένα μας, είναι αυτό της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία σε λίγες μόνο φωτογραφίες, μας μετέφερε με γλαφυρότητα το καλοκαίρι της στην Πάτμο.

Ομολογουμένως ένα από τα καλοκαίρια που έχουμε ζηλέψει, μιας και η επιχειρηματίας, παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, ξέρει από πρώτο χέρι να εκμεταλλεύεται την κάθε στιγμή και να δημιουργεί υπέροχες αναμνήσεις.

Χωρίς εντυπωσιακά δωμάτια ξενοδοχείων και πισίνες, χωρίς κοκτέιλ και ατελείωτο clubbing, η Τζένη πέρασε ακόμη ένα υπέροχο και ήσυχο καλοκαίρι στην Πάτμο, με την οικογένειά της και καλούς φίλους. Πότε με επισκέψεις σε μοναστήρια και σπίτια φίλων, πότε φροντίζοντας τον κήπο της και πότε περνώντας χρόνο με τα παιδιά της, η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια άφησε για ακόμη μία χρονιά την τρέλα της πόλης στην άκρη και "γέμισε τις μπαταρίες της”.

Η Τζένη Μπαλατσινού στην Πάτμο μαζί με τα τέσσερα παιδιά της

Μία από τις αγαπημένες μας φωτογραφίες, είναι αυτή με το πλούσιο γεύμα στην εντυπωσιακή της κουζίνα στην Πάτμο. Παραδοσιακά εδέσματα με υλικά κατευθείαν από τον κήπο της.

Tζένη Μπαλατσινού | Το παραδοσιακό γεύμα που ετοίμασε στην κουζίνα της στην Πάτμο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ