Follow us

18 χρόνια πριν | Η Ρούλα Κορομηλά με τον γιο του πρώην συζύγου της Νάσου Γαλακτερού

Η Ρούλα Κορομηλά είχε χτίσει μια πολύ τρυφερή σχέση με τον μικρό Παύλο Γαλακτερό.

MissBloom TEAM
κορομηλα ndp

Η Ρούλα Κορομηλά είχε έρωτες, που προκάλεσαν αίσθηση μέσα στα χρόνια. Η αγαπημένη κυρία της ελληνικής τηλεόρασης ήταν παντρεμένη για πολλά χρόνια με τον Νάσο Γαλακτερό, μια σχέση που είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας.

Με την παρουσιάστρια, με την οποία τούς χώριζαν 11 ηλικιακά χρόνια, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2000. Χώρισαν μετά από 7 χρόνια έγγαμου βίου. Η Ρούλα Κορομηλά και ο Νάσος Γαλακτερός παντρεύτηκαν "κεκλεισμένων των θυρών". Επίσημα φωτογραφίες από το γάμο αλλά και τη δεξίωση που ακολούθησε δεν κυκλοφόρησαν ποτέ παρά μόνο κάποιες που προέρχονταν από παπαράτσι, με τους λόγους του διαζυγίου επίσης να γίνονται γνωστοί.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2000 και έμειναν μαζί έως και το 2007, όταν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μετά το χωρισμό τους προχώρησαν σε νέες σχέσεις, ενώ ο γνωστός καλαθοσφαιριστής παντρεύτηκε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και έκανε μια κόρη.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός το καλοκαίρι που μας πέρασαν έκλεισαν 11 χρόνια γάμου με το ζευγάρι να έχει αποκτήσει μια κόρη μαζί, τη μικρή Σόφη μεγαλώνοντας πολύ κοντά με τον πρώτο γιο του πατέρα της, Παύλο Γαλακτερό.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ