Η Νόνη Δούνια σε σκάφος στα Χανιά μαζί με τον κούκλο γιο της

Τις διακοπές της με τον γιο της απολαμβάνει η Νόνη Δούνια.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Νόνη Δούνια εξακολουθεί να απολαμβάνει τις διακοπές της, μιας και βρίσκεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά μαζί με την οικογένεια της. Η ίδια έδωσε το "παρών” στον γάμο της συνεργάτιδας και φίλης της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Η Ελεονώρα Μελέτη στις Βρυξέλλες με αψεγάδιαστο office look και τα πιο δημοφιλή παπούτσια του φθινοπώρου

Η παρουσιάστρια και βουλευτής δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από μια εξόρμηση που έκανε μαζί με τον 19χρονο γιο της, τον Στάθη σε ένα σκάφος. Οι δυο τους περνούν πολύ όμορφα.

Πριν από μερικές ημέρες, η οικογένεια αποχαιρέτησε το άλλο παιδί της οικογένειας, την 18χρονη Ρία, η οποία θα σπουδάσει στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη.

"Επίλογος καλοκαιριού αλλά και μίας ολόκληρης διαδρομής για την μοναδική μου κόρη @riamouratidii Ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής της μόλις ξεκινά και τα συναισθήματα ξεχειλίζουν τόσο για την ίδια και άλλο τόσο για εμένα. Τι να πω για αυτές τις στιγμές αλήθεια; Νιώθω απλά ευλογημένη για την οικογένεια μου, είναι ότι πολυτιμότερο έχω, μηδενίζει οτιδήποτε αρνητικό ή δυσάρεστο παρουσιάζεται στο δρόμο μου , με θωρακίζει, με γεμίζει δύναμη, αισιοδοξία, αγάπη, και ατελείωτες συγκινήσεις. Ταξιδεύω μαζί σου Ριάρα μου" έγραψε σε ανάρτησή της η Νόνη Δούνια.