Η Ελεονώρα Μελέτη στις Βρυξέλλες με αψεγάδιαστο office look και τα πιο δημοφιλή παπούτσια του φθινοπώρου

"Η χαρά μου δεν περιγράφεται"

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι έτοιμη για τη νέα της καθημερινότητα στις Βρυξέλλες, μιας και πλέον θα βρίσκεται στο Ευρωκοινοβούλιο όπου και διαθέτει το δικό της γραφείο μετά και από την εκλογή της στις πρόσφατες Ευρωεκλογές. Μάλιστα τον περασμένο Ιούλιο εκλέχθηκε και Συντονίστρια της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Χρύσα Μιχαλοπούλου | "Για πάντα μαζί, 365 τον χρόνο"

Το απόγευμα της Τρίτης θέλησε να μοιραστεί μία φωτογραφία από τη θέα που έχει το γραφείο της στις Βρυξέλλες, δηλώνοντας έτοιμη για τη σεζόν που ξεκινάει για εκείνη.

"Office of the day δεν λένε στο Instagram? Office για τα επόμενα 5 χρόνια… λοιπόν…. Ο καιρός είναι μουντός, βρέχει… αλλά μέσα μου εγώ νιώθω να έχω έναν υπέροχο ελληνικο ήλιο! Μια όρεξη για δουλειά, ένα μόνιμο καλοκαίρι δημιουργικότητας όπου οι ιδέες ανατέλλουν αλλά δεν δύουν όπως τα γλυκά καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα! Σήμερα ξεκίνησε η δίκη μας σεζόν… κ η χαρά μου δεν περιγράφεται…” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία τη βλέπουμε με το office look της και τα πιο δημοφιλή παπούτσια του φθινοπώρου να κοιτάει από το παράθυρο.