Follow us

Χρύσα Μιχαλοπούλου | Μόνη στον γάμο του Αντρέα Γεωργίου

Απαστράπτουσα και ασυνόδευτη η ηθοποιός.

MissBloom TEAM
Χρύσα Μιχαλοπούλου Instagram

Ήταν ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο γάμους. Σε αυτό το mood και οι διάσημοι φίλοι μας, μιας και εκτός από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, παντρεύτηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Αντρέας Γεωργίου. Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός, παντρεύτηκε τη Σιμώνη Χριστοδούλου στην Αγία Νάπα, παρουσία συγγενών και φίλων. Εκεί λοιπόν είδαμε αρκετούς διάσημους Έλληνες, πρωταγωνιστές αγαπημένων σειρών.

Ανάμεσά τους και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία από τη νέα σεζόν θα πρωταγωνιστεί στη σειρά νέα σειρά του Αντρέα με τίτλο "Ταμπού” για χάρη της οποία μετακόμισε στα Γιάννενα. Η Χρύσα Μιχαλοπούλου βρέθηκε στην Κύπρο για να τιμήσει το ζευγάρι, χωρίς ωστόσο τον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μετακόμισε στα Ιωάννινα | Το νέο της επαγγελματικό βήμα

Η πανέμορφη ηθοποιός επέλεξε ένα πράσινο μακρύ φόρεμα το οποίο αγκάλιαζε αρμονικά τη σιλουέτα της, ενώ δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες των νεόνυμφων και να ποζάρει με τους υπόλοιπους καλεσμένους. Το τελευταίο διάστημα πολλές είναι οι φήμες περί χωρισμού της ηθοποιού με τον πετυχημένο σεφ, ωστόσο οι δυο τους συνεχίζουν την κοινή τους πορεία αδιαφορώντας για τα δημοσιεύματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ