Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου | Το cut out νυφικό, o Κωνσταντίνος Αργυρός και οι διάσημοι καλεσμένοι

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε χθες στην Αγία Νάπα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Χθες το απόγευμα στην Κύπρο ο ταλαντούχος σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός, Αντρέας Γεωργίου, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Σιμώνη Χριστοδούλου. Το ζευγάρι, το οποίο είναι μαζί 6 χρόνια, ή τουλάχιστον τόσα εμείς γνωρίζουμε, έλαμπε κυριολεκτικά από ευτυχία ενώ δεν σταμάτησαν να χαμογελούν και να αστειεύονται.

Μέσα από τα social media παρακολουθήσαμε την προετοιμασία του Αντρέα, ο οποίος χόρεψε παραδοσιακά κυπριακά τραγούδια, πάντα μαζί με τον καλό του φίλο και έναν από τους κουμπάρους, Κούλλη Νικολάου. Όσο για τη νύφη, εμφανίστηκε με cut out νυφικό το οποίο τόνιζε την εντυπωσιακή της σιλουέτα και εντυπωσιακό νυφικό. Καλεσμένοι στον γάμο πολλοί φίλοι και συνεργάτες, ανάμεσα στους οποίους και η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της Μαρία.

Εκεί βρέθηκε και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα. Για την ιστορία δεν συνοδευόταν από τον αγαπημένο της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η έκπληξη του πάρτι ήταν φυσικά η παρουσία του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος τραγούδησε για το ζευγάρι και τους καλεσμένους του, ενώ συγκινητικός ήταν και ο λόγος για τον οποίο το ζευγάρι αποφάσισε να μην μοιράσει μπομπονιέρες, μιας και το ζευγάρι επέλεξε να στηρίξει το ίδρυμα "Μικροί Ήρωες” για παιδιά που μάχονται τον καρκίνο.