Follow us

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ παντρεύτηκαν | Ο κουμπάρος, η διπλή τελετή, το μενού της γαμήλιας δεξίωσης και οι καλεσμένοι

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής.

MissBloom TEAM
sincerelyymariah @sincerelyymariah

Πλέον είναι επίσημο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσαν οι "Δεκατιανοί" στον ΣΚΑΪ, το ζευγάρι παντρεύτηκε το πρωί της Κυριακής. Το ζευγάρι μάλιστα έκανε δύο τελετές στο Costa Navarino, καθώς ο αθλητής είναι ορθόδοξος και η σύζυγός του είναι καθολική.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Χρήστος Στρατουλάκος, που βρίσκεται στην Πύλο, η γαμήλια τελετή ολοκληρώθηκε περίπου στις 11:00 το πρωί, ενώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, στις 18:30 είναι προγραμματισμένη η γαμήλια δεξίωση,

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο μπασκετμπολίστας Khris Middleton.

Στον γάμο ήταν καλεσμένοι stars του παγκόσμιου αθλητισμού, όπως η Serena Williams και ο LeBron James. Στη Μεσσηνία για τον γάμο του Αντετοκούνμπο ταξίδεψε και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου αλλά και ο Εμμανουήλ Καραλής. Συνολικά οι καλεσμένοι δεν πρέπει να ξεπερνούσαν τους 200, ενώ τουλάχιστον 30 άτομα ήταν στη λίστα των VIP.

Το ζευγάρι και κυρίως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ζητήσει το μενού να περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εκλεκτές ποικιλίες μεσσηνιακού κρασιού, καθώς και εδέσματα με βάση το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Δες εδώ το βίντεο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ