Η Χριστίνα Κοντοβά έγινε 46 | Το θηλυκό μαύρο φόρεμα, το πολυτελές σκηνικό και οι φωτογραφίες με τους διάσημους καλεσμένους στο party της

Η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε το φωτογραφικό άλμπουμ των γενεθλίων της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Την προσωπική της πρωτοχρονιά, δηλαδή τα γενέθλιά της γιόρτασε η Χριστίνα Κοντοβά με ένα δείπνο που πρόκειται να το θυμάται για πάντα. Η σχεδιάστρια μόδας γιόρτασε τα γενέθλιά της σβήνοντας 46 κεράκια μαζί με τους αγαπημένους της φίλους σε μαγαζί της Αθήνας.

Στη συνέχεια, μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν τόσο το κομψό birthday look της όσο και το εντυπωσιακό μαγαζί που επέλεξε να περάσει την εν λόγω ημέρα, αλλά και τους φίλους που κάλεσε στα γενέθλιά της.

Για τα γενέθλιά της, η Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε να φορέσει ένα πολύ κομψό και ιδιαίτερο φόρεμα, που αποτελούνται από maxi μαύρη διαφάνεια και mini μαύρο σατινέ φόρεμα. Πρόσφερε στην απαραίτητη λάμψη στην εμφάνισή της με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που δημοσίεσε, ανάμεσα στους καλεσμένους της ήταν η καλή της φίλη και νονά της κόρης της, Σίσσυ Χρηστίδου, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Έβελυν Καζαντζόγλου που γιόρτασε πρόσφατα και τα δικά της γενέθλια, οι αδερφές της, η Αγγελική Δούκα, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Γιάννης Χρηστίδης με τη σύζυγό του.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε το εξής κείμενο

"Τυχερή κι ευλογημένη…
Που κλείνω τα 46
Για αυτούς τους ανθρώπους δίπλα μου
Που έχω κι άλλους ανθρώπους στη ζωη μου
Για το παιδί μου
Για τη δουλειά μου και τους συνεργάτες μου
Για όσα πέρασαν κι όσα θα έρθουν
Για οσα μαθαίνω καθημερινά…

Σας ευχαριστώ για τις ευχές! Θα πιάσουν".

Δες εδώ τις φωτογραφίες