Follow us

Σαν star του cimena | Η Βίκυ Καγιά περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας με glam μαύρη ολόσωμη φόρμα

Μία φορά top model, για πάντα top model.

MissBloom TEAM
vickykaya_ @vickykaya_

Πόσοι έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί έστω και μία φορά στη ζωή τους; Η Βίκυ Καγιά ανήκει στην κατηγορία των τυχερών που έχουν βιώσει μία τόσο ξεχωριστή εμπειρία αρκετές φορές στη διάρκεια της καριέρας της. Αυτή τη φορά, το μοντέλο και παρουσιάστρια ταξίδεψε στην Ιταλία με σκοπό να παρευρεθεί στο 81ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Βενετίας, που πραγματοποιείται στο αριστοκρατικό νησί Λίντο.

Η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα με του διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, ταξιδεύοντας μας και εμάς στην ιταλική πόλη. Για την πρώτη εμφάνισή της, επέλεξε να φορέσει να casual chic σύνολο, στο οποίο έχει συνδυάσει ένα λευκό t-shirt με μαύρο σορτς και τα διασημότερα παπούτσια της σεζόν, δηλαδή τα mesh shoes. Στη συνέχεια, δημιούργησε ένα ακόμα casual σύνολο, συνδυάζοντας ένα λευκό πουκάμισο με ένα μαύρο capri παντελόνι και τα ίδια παπούτσια με το πρώτο outfit.

Η εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις και επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά πως είναι μία από πιο κομψές διάσημες Ελληνίδες είναι εκείνη που έκανε στο κόκκινο χαλί. Η Βίκυ Καγιά παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας "Battlefield" και για την εμφάνισή της στο red carpet επέλεξε να φορέσει μία μαύρη ολόσωμη φόρμα, που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της και είχε παγιέτες στο επάνω μέρος. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες με cut-outs.

Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στο κόκκινο χαλί

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ