Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου με το εντυπωσιακό MIRO φόρεμα που επέλεξε για το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Βενετίας

Η Τόνια Σωτηροπούλου περπάτησε για ακόμα μία φορά στο κόκκινο χαλί.

MissBloom TEAM
toniasotiropoulou @toniasotiropoulou

Κάθε χρόνο, το κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας μάς επαναφέρει στην πραγματικότητα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές ενώ σημαίνει και την αρχή των φεστιβάλ και των βραβείων που αφορούν την έβδομη τέχνη. Από τις 28 Αυγούστου λοιπόν έως τις 7 Σεπτεμβρίου, η προσοχή μας είναι στραμμένη στο αριστοκρατικό νησί Λίντο, όπου οι αστέρες του κινηματογράφου περπατούν στο κόκκινο χαλί. Ανάμεσά τους είναι και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Στην πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του φετινού φεστιβάλ Βενετίας, η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μακρύ φόρεμα με ντραπέ εφέ στη μέση και έντονο V ντεκολτέ. Το φόρεμα υπογράφει ο Tom Ford, ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε να το συνδυάσει με παπούτσια του οίκου Prada και κοσμήματα της Ελληνίδας σχεδιάστριας Αναστασίας Καίσαρη.

Για τη δεύτερη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μία δημιουργία των καλών της φίλων και διάσημων σχεδιαστών MIRO, που την έκανενα μοιάζει με πριγκίπισσα. Πρόκειται για ένα αέρινο μακρύ φόρεμα σε baby blue απόχρωση, με halter neck και κεντημένες πούλιες στην περιοχή της μέσης. Η Τόνια Σωτηροπούλου συνδύασε το φόρεμά της με κοσμήματα της Αναστασίας Καίσαρη.

Δες εδώ τις φωτογραφίες

Η Τόνια Σωτηροπούλου με το εντυπωσιακό MIRO φόρεμα που επέλεξε για το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Βενετίας
toniasotiropoulou
@toniasotiropoulou

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ