Follow us

Μαζί στη ζωή, μαζί και στη δουλειά | Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα έκαναν την πρώτη τους κοινή επαγγελματική φωτογράφιση

Δες τις φωτογραφίες του ζευγαριού.

MissBloom TEAM
brunocerella.3 @brunocerella.3

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα πέρασαν ένα καλοκαίρι γεμάτο με ταξίδια σε ελληνικά νησιά, περνώντας στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Το ζευγάρι επισκέφτηκε την Πάρο, την Αντίπαρο, τη Χίο και την Κρήτη, από όπου και μοιράστηκαν διάφορα στιγμιότυπα από ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα, βουτιές στη θάλασσα και βόλτες στα σοκάκια των νησιών.

Με την επιστροφή τους στην πόλη, και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα αποφάσισαν πως μπορούν να είναι μαζί στη ζωή, μπορούν όμως και να συνεργαστούν επαγγελματικά. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη του επαγγελματική φωτογράφιση, η οποία είχε φιλανθρωπικό λόγο.

Οι δυο τους πόζαραν στον φακό για μία καμπάνια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού "Slums Dunk", ο οποίος έχει ως στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών και των νέων που ζουν σε οικονομικά και κοινωνικά μειονεκτικές περιοχές της Αφρικής.

Δες εδώ τις φωτογραφίες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ