Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Με ριγέ πουκάμισο στην παραλία – Η φωτογραφία με τον Παύλο Γαλακτερό

Στην αγαπημένη της Επανομή βρέθηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Παύλος Γαλακτερός

Μπορεί η Νάνσυ Ζαμπέτογλου να έχει επιστρέψει στην Αθήνα και να ετοιμάζεται για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μιας και το "Στούντιο 4” ξεκινάει στις 2 Σεπτεμβρίου, όμως ο Παύλος Γαλακτερός θέλησε να μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

Όλη η οικογένεια βρέθηκε στην Επανομή, όπου είναι και η γενέτειρα της παρουσιάστριας και πέρασαν όμορφες στιγμές στην παραλία. Σε παλαιότερη ανάρτησή της, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είχε γράψει: "Στην παραλία που μεγάλωσα. Εδώ που μετρούσα μπάνια και παγωτά. Που μόνο ο κυρ Τάκης ο Κάγκας με το τρακτέρ μπορούσε να μας φέρει μέσα από τους αμμόλοφους και ήταν πανηγύρι όταν σκαρφαλώναμε όλα τα παιδιά μαζί επάνω. Και στο δρόμο μια στάση στο μποστάνι για καρπούζια. Όσα θέλαμε. Ο,τι θέλαμε. Και θέλαμε τόσα λίγα. Και τώρα πάλι εδώ. Μεγάλη πια. Με τη Σόφη, τον Παύλο και την Ολίβια"

Ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος είναι παιδί του Νάσου Γαλακτερού με την Τέτα Λεονταρίδου έχει άριστες σχέσης με την παρουσιάστρια της ΕΡΤ. Μάλιστα περνάει πάρα πολλές ώρες με τη Σόφι, την κόρη που απέκτησε ο πατέρας του από τον γάμο του με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Ο νεαρός έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό και έγραψε "Μία μέρα στην Επανομή”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ