Follow us

H χειρονομία της Angelina Jolie στο κόκκινο χαλί της Βενετίας για την οποία μιλούν όλοι

Η old Hollywood εμφάνιση της Angelina Jolie στο κόκκινο χαλί της Βενετίας

Angelina Jolie Splash News / Ideal Image

Η Angelina Jolie έδωσε το παρών στο 81ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας όπου το βράδυ της Πέμπτης, έκανε πρεμιέρα η ταινία της "Maria".

Η 49χρονη ηθοποιός έφερε κάτι από το παλιό και καλό Χόλιγουντ στη νέα της εμφάνιση, επιλέγοντας να φορέσει μία μπεζ δημιουργία με ανοιχτούς ώμους και ενσωματωμένη faux γούνα του οίκου Tamara Ralph. Στο πέτο της ήταν καρφιτσωμένη μία χρυσή φλοράλ καρφίτσα που έδινε ακόμα περισσότερη αίγλη στο σύνολό της.

Στο μακιγιάζ της, τόνισε πιο διακριτικά τα μάτια της με μία γήινη σκιά και έντονες βλεφαρίδες και έδωσε έμφαση στα χείλη της με ένα κόκκινο κραγιόν.

H χειρονομία της Angelina Jolie στο κόκκινο χαλί της Βενετίας για την οποία μιλούν όλοι
Η Angelina Jolie σε μία old Hollywood red carpet εμφάνιση

Μία κίνηση της όμως, σχολιάστηκε ιδιαίτερα θετικά. Όταν πλησίασε έναν καθηλωμένο ασθενή που βρέθηκε εκεί μόνο και μόνο για τη δει. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πρόκειται για τον Ιταλό συγγραφέα, Pasqualino Esposito, που δίνει το παρών κάθε χρόνο στην μεγάλη κινηματογραφική διοργάνωση και συναντά ανθρώπους της Τέχνης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πάσχει από μία γενετική διαταρχή που κάνει τα οστά ιδιαίτερα εύθραυστα. Η Jolie γονάτισε στο καρότσι και του μίλησε γλυκά, δίνοντας του μεγάλη χαρά.

jolie
Splash news/ Ideal images

Jolie
Splash news/ Ideal images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ