Follow us

Η Angelina Jolie στη Βενετία | Με σιφόν φόρεμα σε μία εμφάνιση που θύμιζε (πολύ) τη Μαρία Κάλλας

Angelina Jolie Splash News / Ideal Image

H Angelina Jolie ταξίδεψε στη Βενετία και έδωσε το παρών στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας, στην οποία ενσαρκώνει την εμβληματική ντίβα της όπερας, Μαρία Κάλλας. Η 49χρονη έφτασε στο Hotel Excelsion με βάρκα και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά την άφιξή της. Η Jolie επέλεξε μία Sain Laurent του Anthony Vaccarello καφέ σιφόν δημιουργία που είχε ένα ιδιαίτερο σχέδιο με ραφές στον κορμό σε σχήμα ρόμβου. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με καφέ δερμάτινες γόβες και ένα ζευγάρι κοκκάλινα γυαλιά ταρταρούγα.

Το καφέ σιφόν φόρεμά της παρέπεμπε σε παρόμοια φορέματα που φορούσε η Κάλλας επάνω στη σκηνή. Δύο από τα φορέματα που είχε φορέσει η Μαρία Κάλλας σε παραστάσεις της, εκτίθενται στο μουσείο που φέρει το όνομα της εμβληματικής ντίβας.

Η Angelina Jolie στη Βενετία | Με σιφόν φόρεμα σε μία εμφάνιση που θύμιζε (πολύ) τη Μαρία Κάλλας

Η νέα ταινία πρόκειται για ένα βιογραφικό δράμα της Μαρίας Κάλλας σε σκηνοθεσία του Pablo Larraín. Το ρόλο της αδερφής της Κάλλας, Υακίνθης θα ενσαρκώσει η Valeria Golino και τον Αριστοτέλη Ωνάση ο Haluk Bilginer. "Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη να μεταφέρω στη μεγάλη οθόνη τη ζωή και τον μύθο της Μαρίας", έχει δηλώσει η Αngelina.

H χολιγουντιανή σταρ στην ταινία φοράει αληθινά ρούχα της Κάλας, που ανήκουν στην προσωπική συλλογή του Massimo Cantini Parrini.

Jolie
Η Angelina Jolie στο Φεστιβάλ Βενετίας. Splash news/ Ideal images

JOLIE
Splash news/ Ideal images

Jolie
Splash news/ Ideal images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ