Follow us

Αngelina Jolie – Brad Pitt | Οι δύο πρώην στο ίδιο φεστιβάλ

Αναμένονται μεγάλες συναντήσεις;

MissBloom TEAM
Brad Pitt - Angelina Jolie Splash News / Ideal Image

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2016, έχουν βρεθεί μόνο μέσα σε δικαστικές αίθουσες, μιας και οι διαμάχες σχετικά με την περιουσία τους αλλά και τα παιδιά τους δεν λένε να σταματήσουν. Ωστόσο, Angelina Jolie και Brad Pitt, ή αν προτιμάτε οι πάλαι ποτέ Brangelina, θα βρεθούν σύντομα σε απόσταση αναπνοής και μάλιστα με όλα τα φώτα στραμμένα πάνω τους!

Για να γίνουμε πιο σαφείς, οι δύο stars θα βρεθούν, η Angelina βρίσκεται ήδη για την ακρίβεια, στο Φεστιβάλ Βενετίας, του οποίου είχαμε σήμερα την έναρξη. Η μεν Angelina με αφορμή την ταινία, "Maria” στην οποία υποδύεται τη θρυλική Μαρία Κάλλας – έχουμε ιδιαίτερη αγωνία για τα σχόλια που θα συνοδεύσουν την προβολή της ταινίας – και ο δε Brad για την ταινία "Wolfs " στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον φίλο του, George Clooney.

Η Angelina Jolie στο Φεστιβάλ Βενετίας με την κοντομάνικη καμπαρντίνα για την οποία μιλούν όλοι

Όπως είναι φυσικό, από τη στιγμή που έγιναν γνωστές οι παρουσίες των δύο star στο φεστιβάλ, οι θαυμαστές τους άρχισαν να αναρωτιούνται μήπως θα υπάρξει η πολυπόθητη συνάντηση των πρώην συζύγων για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές όπως τότε με την περιβόητη συνάντηση του Brad Pitt και της Jennifer Aniston στα SAG Awards το 2020.

Δυστυχώς, οι ελπίδες για μεγάλες συναντήσεις έπεσαν στο κενό μιας και οι διοργανωτές του φεστιβάλ φρόντισαν οι δύο πρώην σύζυγοι να μη συναντηθούν ούτε τυχαία! Όπως είπε και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Βενετίας, Αlberto Barbera: "Οι πρεμιέρες των ταινιών τους έχουν κανονιστεί ώστε οι δύο ηθοποιοί να αποφύγουν ο ένας τον άλλο”.

Kρίμα.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ