Follow us

Γιάννης Αντετοκούνμπο | Ο πρωθυπουργός ανάμεσα στους προσκεκλημένους – Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τον γάμο του

Οι λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές για τον γάμο της χρονιάς!

MissBloom TEAM
Γιάννης Αντετοκούνμπο Instagram

Όπως πιθανόν να έχεις ακούσει, στις 31 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παντρευτεί την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ στο Costa Navarino στην Πύλο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Πρώτου Θέματος” και του δημοσιογράφου Κώστα Μπορούση, οι εορτασμοί θα διαρκέσουν τρεις ημέρες (30/08 – 01/09) ενώ θα πραγματοποιηθούν διάφορα θεματικά πάρτι ανάμεσα στα οποία και ένα με νιγηριανές επιρροές. To welcome party θα πραγματοποιηθεί στο μπαρ "Beetween” ενώ το dress code θα είναι άκρως αυστηρό και λευκό!

Σύμφωνα με όσα μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά, ανάμεσα στους VIP καλεσμένους θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, οι οποίοι θα δώσουν το παρών αλλά και ο LeBron James και η Serena Williams οι οποίοι θα βρεθούν και αυτοί στη Μεσσηνία. Aνάμεσα σε αυτούς που έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους είναι και ο πρόεδρος των Milwaukee Bucks αλλά και οι συμπαίκτες του Γιάννη. Ο μοναδικός που δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί είναι ο Kylian Mbappé λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι μέλλοντες νεόνυμφοι έχουν επιλέξει με μεγάλη προσοχή το μενού του γάμου αλλά και των πάρτι ενώ επιθυμία τους είναι οι καλεσμένοι να περάσουν όσο το δυνατόν πιο όμορφα και ευχάριστα. Φημολογείται μάλιστα ότι αρκετοί stars θα συνδυάσουν τον γάμο με ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα. Φυσικά όλοι θα μεταφερθούν στο Costa Navarino με ελικόπτερα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο | Ο πρωθυπουργός ανάμεσα στους προσκεκλημένους – Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τον γάμο του

Σε άλλα νέα, η μέλλουσα νύφη Μαράια, βρέθηκε στη Μύκονο για το Bachelorette Party της όπου διασκέδασε στα νυχτερινά μαγαζιά του νησιού μέχρι πρωίας. Μάλιστα βίντεο, τη δείχνει να επιδίδεται σε χορευτικό με τις φίλες της.

Γιάννης Αντετοκούνμπο | Ο πρωθυπουργός ανάμεσα στους προσκεκλημένους – Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τον γάμο του - εικόνα 2


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ