Μόνικα Μπελούτσι | Με πουά φόρεμα που αγκαλιάζει το σώμα της στη Βενετία

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Μόνικα Μπελούτσι εντυπωσίασε με την εμφάνιση της στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας, στο πλευρό του συντρόφου της, Tim Burton και των συμπρωταγωνιστών της, Justin Theroux, 53 ετών και του Willem Dafoe, 69 ετών στη σημερινή πρεμιέρα του φεστιβάλ. Η ταινία του Burton με τίτλο "Beetlejuice Beetlejuice" θα ανοίξει το φεστιβάλ σήμερα, Τετάρτη 28 Αυγούστου.

H Μόνικα Μπελούτσι εντυπωσίασε με ένα υπέροχο navy και λευκό μίντι φόρεμα που αγκάλιαζε τις διάσημες καμπύλες της και συνδύασε με βελούδινα ψηλά πέδιλα.

Η Ιταλίδα καλλονή είναι η νέα μούσα του Burton με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια. Η πρώτη συνάντηση του Tim και της Monica έγινε πριν από 16 χρόνια αλλά τίποτα δεν είχε συμβεί ανάμεσά τους. Συναντήθηκαν ξανά στο Lumière Film Festival στη Lyonn τον Οκτώβριο του 2022. Η Monica είχε επιβεβαιώσει τη σχέση τους μιλώντας στο γαλλικό Elle: "Αυτό που έχω να πω είναι πώς είμαι χαρούμενη που συνάντησα αυτό τον άνδρα. Είναι από αυτές τις αναπάντεχες συναντήσεις που σπάνια συμβαίνουν στη ζωή. Γνωρίζω τον άνθρωπο, τον αγαπώ και τώρα θα συναντήσω τον σκηνοθέτη και μία νέα περιπέτεια ξεκινά".