Follow us

Kate Middleton | Το super maxi παλτό της είναι τάση για το φθινόπωρο του '24

To παλτό είναι διαχρονικά κομψό και περιγράφεται ως μία "επένδυση για μία ζωή" που συνδυάζει το "στιλ με την πρακτικότητα" και εκφράζει τη "βρετανική κληρονομιά".

MissBloom TEAM
Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη στην εκκλησία Crathie Kirk στη βασιλική κατοικία του Μπάλμοραλ, μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William και τον μεγαλύτερο γιο τους, πρίγκιπα George. Η 42χρονη κοσμαγάπητη πριγκίπισσα έδωσε το παρών στην κυριακάτικη λειτουργία. Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η 42χρονη επέλεξε ένα μάξι καρό παλτό του brand Ηolland Cooper. To παλτό είναι διαχρονικά κομψό και περιγράφεται ως μία "επένδυση για μία ζωή" που συνδυάζει το "στιλ με την πρακτικότητα" και εκφράζει τη "βρετανική κληρονομιά".

Η Kate Middleton έχει στην γκαρνταρόμπα της, το ίδιο παλτό και σε άλλο χρώμα, συγκεκριμένα σε μπλε, με το οποίο είχε εμφανιστεί στην πρεμιέρα της ταινίας της Disney "Cruella" στο Εδιμβούργο στις 26 Μαΐου το 2021.

Στην καρό έκδοσή του, θα λέγαμε ότι είναι ξεκάθαρη τάση για το φθινόπωρο του 2024. Η fashion expert του βρετανικού Hello! Chloe Gallacher, εξηγεί ότι τα κομμάτια rustic αισθητικής, με μία μοντέρνα πινελιά θα μας απασχολήσουν το φετινό φθινόπωρο/ χειμώνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ