Follow us

Η Δούκισσα Νομικού φωτογραφίζει τον Σάββα και την Αναστασία στη Μοντάνα των ΗΠΑ

Η επιστροφή της παρουσιάστριας στα social media.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού Instagram

Το τελευταίο διάστημα απείχε από τα social media και παρόλο που οι θαυμαστές της την αναζητούσαν με αγωνία εκείνη είχε αρκεστεί σε ένα λιτό μήνυμα: "Μου έχετε στείλει αρκετά μηνύματα και με ψάχνετε. Θα επανέλθω σύντομα. Για την ώρα ζω ωραίες στιγμές μακριά από τα social. Διάβασα ένα ωραίο: You can’t add days to your life, but you can add life to your days”.

Η Δούκισσα Νομικού, έπειτα από αρκετές ημέρες αποχής επέστρεψε με μία υπέροχη ανάρτηση από τις οικογενειακές διακοπές της. Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, βρέθηκε με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα παιδιά τους, Σάββα και Αναστασία, σε έναν εναλλακτικό και άκρως εντυπωσιακό προορισμό.

Η Δούκισσα Νομικού για την απόφαση που πήρε | "Με ψάχνετε, θα επανέλθω σύντομα"

Βουνά και καταπράσινα τοπία σε ένα μέρος που η Δούκισσα μπορεί να μη διευκρίνισε αλλά κάποιοι αναγνώρισαν ως το Πάρκο Yellowstone στη Μοντάνα των ΗΠΑ. Διάσημο για την άγρια ζωή και τα εντυπωσιακά του τοπία, το πάρκο έχει έκταση 8.980 τχμ. ενώ εκτός από την άγρια πανίδα περιλαμβάνει εντυπωσιακές λίμνες, φαράγγια και οροσειρές.

Η Δούκισσα φωτογράφισε τα παιδιά της στο πανέμορφο τοπίο τα οποία φάνηκε να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τις εναλλακτικές τους διακοπές. Αν μη τι άλλο απέφυγαν τον καύσωνα της Ελλάδας.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ