Follow us

Έλενα Μαυρίδου | Μαυρισμένη σε σπάνια εμφάνιση μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο

Η ανανεωμένη εμφάνιση της ηθοποιού.

MissBloom TEAM
Έλενα Μαυρίδου NDP

Είναι γνωστή η "κατάρα” που συνοδεύει την πετυχημένη σειρά "Σασμός” μιας και πολλοί από τους πρωταγωνιστές της χώρισαν από τα ταίρια τους έπειτα από πολλά χρόνια. Ανάμεσα στα ζευγάρια που τράβηξαν χωριστούς δρόμους, είναι και ο Δημήτρης Λάλος με την Έλενα Μαυρίδου, οι οποίοι ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, την ίδια περίοδο με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Γιάννη Νταλιάνη.

Έκτοτε, οι τέσσερις εμπλεκόμενοι έχουν κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας να κάνουν την παραμικρή δήλωση σχετικά με την προσωπική τους ζωή, παρόλο που οι φήμες περί σχέσης της Λαμπροπούλου με τον Λάλο, οργιάζουν.

Πάντως, η Έλενα Μαυρίδου έδωσε το παρών στην παράσταση "Ικέτιδες” στην Επίδαυρο, το Σάββατο 24 Αυγούστου, ποζάροντας χαμογελαστή στον φακό. Δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε την παρέα της αλλά η ηθοποιός έδειχνε ανανεωμένη και μαυρισμένη.

Έλενα Μαυρίδου | Μαυρισμένη σε σπάνια εμφάνιση μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο

Η παράσταση "Ικέτιδες” στην Επίδαυρο, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ διθυραμβικά σχόλια συγκέντρωσε και η Μαρίνα Σάττι, η οποία συμμετείχε στην παράσταση ως σολίστ. Πρωταγωνιστές της σπουδαίας παράστασης, ήταν η Λυδία Κονιόρδου, Λένα Παπαληγούρα, Λουκία Μιχαλοπούλου, Άκης Σακελλαρίου και Γιάννης Τσορτέκης.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ